DIY: Φτιάξε γρήγορα και οικονομικά χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ώρα για πειραματισμούς.

Διανύουμε επίσημα τις πιο γιορτινές ημέρες του 2020. Τα Χριστούγεννα βρίσκονται πια πολύ κοντά μας. Οι πιθανότητες θέλουν να έχουμε στολίσει το δέντρο, να έχουμε βάλει και μερικά φωτάκια σε σημεία τους σπιτιού που μας φαντάζουν ιδανικά και τα βράδια να απολαμβάνουμε όλο αυτό το υπέροχο θέαμα.

Επειδή, όμως, βρισκόμαστε και τόσο πολύ στο σπίτι, έχουμε περισσότερη ώρα για πειραματισμούς, κατασκευές και γενικά νιώθουμε μία μεγαλύτερη ανάγκη για δημιουργικότητα. Γι’ αυτό, είπαμε να μπούμε στο YouTube για να δούμε τι diy κυκλοφορούν που μπορούν να μας δώσουν μερικές ιδέες για να φτιάξουμε μόνες μας τα δικά μας στολίδια.

Στον λογαριασμό Blossom, συγκεκριμένα, βρήκαμε ένα βίντεο που δείχνει 10 υπέροχα diy και hacks για κάθε είδους χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Τα δημιουργήματά σου, έπειτα, μπορείς να τοποθετήσεις σε όποιο μέρος τους σπιτιού σου θες. Στο υπνοδωμάτιο, δίπλα στο κομοδίνο, στο σαλόνι, στην τραπεζαρία. Οπουδήποτε. Το πιο όμορφο, όμως, θα είναι ότι θα μπορείς να λες ότι τα έφτιαξες εσύ και θα αισθάνεσαι περήφανη για το κατόρθωμά σου.

Σε αφήνουμε, λοιπόν, για μερικούς πειραματισμούς, βλέποντας το παρακάτω βίντεο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved