Η Μαίρη Συνατσάκη σου προτείνει πέντε βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Αφού πέτυχε με εκείνη, γιατί να μην πετύχει και με εσένα;

Ήρθε η ώρα να αφήσεις στην άκρη το Netflix, το Instagram και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με social media και να «επενδύσεις» στον εσωτερικό σου κόσμο. Φυσικά για να το κάνεις αυτό πρέπει να βρεις κάποια βιβλία και να αφιερώσεις χρόνο σου σε αυτά. Πίστεψέ μας, η ανάγνωση βιβλίων μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Είτε αγαπάς τα μυθιστορήματα, είτε τα βιβλία επιστημονική φαντασίας πρέπει να ξεκινήσεις την ανάγνωση ASAP και να αφήσεις για λίγο το κινητό σου στην άκρη. Η Μαίρη Συνατσάκη σε προτρέπει με τον καλύτερο τρόπο να το κάνεις αυτό και… όχι μόνο.

Τι καλύτερο από μια αγαπημένη σου influencer όπως η Μαίρη, να προτείνει αγαπημένα βιβλία και να σε προτρέπει να τα διαβάσεις; Αυτό από μόνο του είναι ένα τρομερό κίνητρο για εσένα.

Διάβασε επίσης: Πώς το σωστό mindset θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση EveryDay

Στο νέο της vlog παρουσιάζει πέντε από τα βιβλία που έχει διαβάσει και την έχουν αλλάξει τη ζωή. Αφού πέτυχε με εκείνη, γιατί να μην πετύχει και με εσένα; Τα βιβλία που προτείνει είναι μεταξύ άλλων το «Μικρό Χρονικό Τρέλας» του Αυγούστου Κορτώ και το «Το Σώμα Μιλά» της Lorna Marshall που με βεβαιότητα θα σου πούμε ότι αξίζει τον κόπο να τα βρεις και να τα διαβάσεις!

Δες το νέο
vlog της Μαίρης εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved