Πώς το σωστό mindset θα σε βοηθήσει να αισθάνεσαι αυτοπεποίθηση EveryDay

Απόκτησε έναν πιο αισιόδοξο και πρακτικό τρόπο σκέψης, ένα mindset που θα σου δίνει ώθηση αντί να σε σαμποτάρει

Είμαι σίγουρη πως υπάρχει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου, που κάποιος με ύφος ξερόλα σου είπε την πομπώδη φράση: «Όλα είναι στο μυαλό σου». Ομολογουμένως, όσο εκνευριστική γενίκευση και αν αποτελεί η συγκεκριμένη φράση, τόση είναι η σοφία που κρύβει μέσα στην απλότητά της. Το μυαλό σου είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, αρκεί να το χρησιμοποιείς προς όφελός σου και όχι εναντίον σου. Ναι, μοιάζει απίθανο το γεγονός πως το μυαλό μπορεί από «σύμμαχος» να γίνει «εχθρός», είναι όμως στο χέρι σου να αντιστρέψεις αυτή την κατάσταση ανά πάσα στιγμή, αλλάζοντας απλά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεσαι.

Εάν παρομοιάζαμε το μυαλό με ένα κομπιούτερ, οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου είναι τα blue screens που κάνουν το σύστημα να «κολλάει» και να σε απομακρύνει από όλα όσα επιθυμείς και μπορείς να γίνεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να δουλεύει υπέρ σου, είναι να επαναπρογραμματίσεις τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. , θα έχεις τη δυνατότητα to XLerate your confidence, απολαμβάνοντας πολύ περισσότερο την EveryDay!

Να αναγνωρίσεις τους βαθύτερους λόγους

Το πρώτο βήμα για να καταφέρεις να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να αποκτήσεις ένα πιο υγιές mindset, είναι να αναγνωρίσεις τι ακριβώς είναι αυτό που τις προκαλεί. Μερικές φορές οι αφορμές που σου προκαλούν άγχος και δυσάρεστα συναισθήματα, δεν είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτες. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να γνωρίζεις όσο καλύτερα μπορείς αυτά που σε κάνουν να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και την «πηγή» από όπου προέρχονται, γιατί μόνο έτσι μπορείς να εστιάσεις σε αυτά και να τα αντιμετωπίσεις. Ο μόνος τρόπος για να διακρίνεις τι πραγματικά τις προκαλεί, είναι vα είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Όσο παραμένεις #RealEveryDay, να είσαι σίγουρη πως θα αρχίσεις να σε παρατηρείς περισσότερο και να καταλαβαίνεις καλύτερα ποιοι είναι οι βαθύτεροι λόγοι που κρύβονται πίσω από τις ανασφάλειές σου. Όταν πλέον θα ξέρεις τι είναι αυτό, τότε θα είσαι σε θέση να το διαχειριστείς με περισσότερο θάρρος και πυγμή.

mindaset2

Να είσαι ετοιμοπόλεμη για κάθε ενδεχόμενο

Αν δεν το γνωρίζεις ακόμη, σύντομα ενδεχομένως θα μάθεις ότι η ζωή είναι απρόβλεπτη και πως δεν μπορείς να γνωρίζεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει. Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα στα νέα δεδομένα στη ζωή σου. Ναι, η ζωή είναι ένα roller coaster όμως, πρέπει να θυμάσαι ότι τίποτε δεν είναι για πάντα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις ή ενδέχεται να αντιμετωπίσεις! Όλα θα περάσουν αρκεί να μην το βάλεις κάτω. Σύμμαχός σου, η EveryDay! Ναι, ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ, είναι η περίοδός σου. Κακά τα ψέματα, ποια από εμάς δεν νιώθει άβολα στην ιδέα του να κυκλοφορήσει στο προαύλιο του σχολείου, με μία κόκκινη στάμπα στο παντελόνι της; Ακριβώς για αυτό, ακόμη και αν δεν γνωρίζεις με βεβαιότητα ποια θα είναι η πρώτη ημέρα της περιόδου, εσύ φροντίζεις πάντα να έχεις στην τσάντα σου τα απαραίτητα προϊόντα γυναικείας υγιεινής, όπως οι σερβιέτες EveryDay που σε κρατάνε καθαρή και σε προστατεύουν από ανεπιθύμητους λεκέδες στα αγαπημένα σου ρούχα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία «Center Plus» με ενισχυμένο πυρήνα στο κέντρο, σου παρέχουν απόλυτη προστασία και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τυχόν πλαϊνές διαρροές. Έτσι, ό,τι και να προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας ή όσο θα βρίσκεσαι στο σχολείο, εσύ θα ξέρεις πως θα έχεις την αυτοπεποίθηση στο… τσεπάκι σου! Και για ασύγκριτη αίσθηση ασφάλειας ό,τι και αν συμβεί, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τις σερβιέτες EveryDay XL. Είναι extra μακριές, με διπλό σύστημα ασπίδων προστασίας κι έτσι σε προστατεύουν στο maximum από τυχόν διαρροές!

mindaset3

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως όσο κι αν προσπαθείς, δεν μπορείς να αγνοείς επίμονα και να κλείνεις την πόρτα στα συναισθήματά σου, ακόμη και αν μέσα σε αυτά συγκαταλέγεται η ανασφάλεια, που δεν σου είναι διόλου ευχάριστη. Αυτό που έχει σημασία, είναι να μην σε κυριεύει και να μάθεις να ζεις μαζί της, χωρίς να την αφήνεις να μπαίνει εμπόδιο στα όνειρα σου και να σε κρατάει πίσω. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, όμως να είσαι σίγουρη πως όταν αρχίσεις να βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα, οι αμφιβολίες που έχεις για τον εαυτό σου θα αποδυναμωθούν και η κάθε μέρα θα είναι για εσένα μία #WhiteDay. XLerate your confidence, λοιπόν!

Stay tuned και περισσότερα #RealEveryDay άρθρα έρχονται!

Article bottom box

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved