Το νέο spot των Χριστουγέννων που σε προτρέπει να νιώσεις και πάλι παιδί

Άσε το παιδί που λαχταρά τα Χριστούγεννα να βγει προς τα έξω.

Τι θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς στολίδια, λαμπιόνια και κυρίως πνεύμα αγάπης και στοργής; Η εορταστική αυτή περίοδος είναι ιδίως για τα παιδιά και ας μην κρυβόμαστε, όσο μεγαλώνουμε χάνουμε αυτόν τον ενθουσιασμό μας για τον μουσάτο κυριούλη που μπαίνει κρυφά, ντυμένος στα κόκκινα, να αφήσει τα δώρα σου. Δεν νιώθεις όμως ότι έχεις την ανάγκη να νιώσεις και πάλι παιδί;

Όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα η φωτιά μέσα μας αρχίζει και μας ζεσταίνει ολοένα και περισσότερο. Ακόμη κι αν πολλές φορές δεν το παραδέχεσαι, βαθιά μέσα σου ξέρουμε ότι λαχταράς να ζήσεις, έστω και για όσο θα κρατήσουν οι γιορτές, ξέγνοιαστά. Το νέο αυτό spot των Χριστουγέννων πάντως απεικόνισε με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά σου και σίγουρα θα σε προτρέψει να ζήσεις χαρούμενα να αφήσεις τις έγνοιες σου και να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή των Χριστουγέννων, όπως αρμόζει.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφήσει το smartphone σου, να απενεργοποιήσεις τα ακουστικά σου και να ζήσεις. Μην απαθανατίσεις τη στιγμή που θα στολίσεις το δέντρο, μόνο και μόνο για ένα post στο Instagram, ζήσε με την οικογένειά σου κάθε στιγμή και θα δεις που τελικά αυτό θα σε κάνει πιο χαρούμενη από ποτέ.

Στο παρακάτω video θα δεις ένα παιδί το οποίο κρύβει καλά τα συναισθήματά του. Δεν ανοίγεται και δεν παίζει όπως θα έπρεπε. Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα του επιτρέψει να βγάλει το παιδί που κρύβει μέσα του και ίσως τελικά αυτό να πρέπει να κάνεις και εσύ.

Δες το video παρακάτω και σίγουρα θα συγκινηθείς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved