Υγιεινά σνακ για το σπίτι αν δεν μπορείς να αποφύγεις το «τσιμπολόγημα»

Τώρα που θα είσαι σπίτι, αυτά τα γλυκά σνακ είναι για ‘σένα!

Τώρα που θα μείνουμε στο σπίτι πρέπει να προσέξουμε πολύ το «τσιμπολόγημα»! Ναι, σου μιλάμε με το χέρι στην καρδιά και παραδεχόμαστε δημοσίως ότι είμαστε οι πρώτες που ανοίγουμε το ψυγείο και, ψάχνουμε κολασμένα τα ντουλάπια για μια ακόμη σοκολάτα. Αυτά τα… τερτίπια αγαπημένη μου πρέπει να σταματήσουν.

Έχει ήδη γνώση από μια καραντίνα και αυτό είναι κάτι θετικό μιας και ξέρεις τι να αποφύγεις και τι να προτιμήσεις, όπως για παράδειγμα με τι να ασχοληθείς στον ελεύθερο χρόνο σου. Μέσα σε όσα δεν πρέπει να κάνεις είναι και η κατανάλωση ανθυγιεινών σνακ.

Ξέρουμε τι έκανες στην προηγούμενη καραντίνα! Μη ξεγελιέσαι, θα είσαι σπίτι κάτι που σημαίνει ότι δεν θα καις θερμίδες- εκτός φυσικά αν μας ακούσεις και ακολουθήσεις τις συμβουλές μας- οπότε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να περιορίσεις τα junk foods.

Βέβαια για όλα υπάρχει λύση και μιας και θα είσαι σπίτι μπορείς να εξασκήσεις τις μαγειρικές σου ικανότητες. Τι θα έλεγες λοιπόν, αντί να περιορίσεις τα σνακ σου, να φτιάξεις υγιεινά και θρεπτικά γλυκά επιδόρπια; Αυτό ναι, είναι μια λύση που μας κάνει!

Δες στο παρακάτω video πώς να φτιάξεις πεντανόστιμα fudge cups, mousse σοκολάτας και μπισκότα samoa, εύκολα και με ελάχιστες θερμίδες!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved