«Το Τελευταίο Δέντρο»: Οι νέοι συγκινούν με την ταινία για το Μάτι

Αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία και πρέπει να δεις την αυτή την ταινία μικρού μήκους άμεσα!

Κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει τι έγινε τότε. Μια ημέρα ξέγνοιαστη, συνηθισμένη ξαφνικά έγινε τραυματική. Αν υπήρχε «παύση» σίγουρα θα την πατούσαμε και αν υπήρχε δυνατότητα να γυρίσουμε τον χρόνο, θα το κάναμε πάση θυσία.

23 Ιουλίου του 2018. Δύο χρόνια μακριά κι όμως οι μνήμες από την φρικτή πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μάτι έχει καταφέρει να στοιχειώσει οικογένειες, παιδιά, κατοίκους της περιοχής εκείνης, αλλά και κατοίκους άλλων περιοχών που γεμάτοι αγωνία συντόνισαν τους δέκτες τους και έμειναν να κοιτούν καρέ- καρέ, θαρρείς πως έβλεπαν ταινία τρόμου. Άνθρωποι έτρεξαν να βοηθήσουν και έγιναν ένα με τον πόνο των ανθρώπων αυτών, τραβώντας τους με ένα «σχοινί» προς την σωτηρία τους.

Και τι έχει μείνει; Μνήμες και στάχτες που όμως η φωτιά τους δεν έχει σβήσει και δεν έχει σβήσει γιατί υπάρχουμε εμείς να τιμούμε τους 102 αποθανόντες εκείνης της τραγικής φονικής πυρκαγιάς. Κανένας δεν πρέπει να ξεχάσει τι έγινε τότε και ένας τρόπος να θυμηθείς είναι η νέα ταινία μικρού μήκους που επιμελήθηκαν νέα παιδιά και έδωσαν ψυχή σε όσα με σκέψεις δεν τολμούμε να ανατρέξουμε.

Η ταινία αυτή έχει τίτλο «Το Τελευταίο Δέντρο» του Βαγγέλη Νάκη, βασίζεται στα γεγονότα της 23ης Ιουλίου του 2018 και είναι μια μορφή «εκδήλωσης μνήμης» με το ηχηρό μήνυμα «Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ» .



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved