Μένουμε Σπίτι: Αυτός είναι ο κατάλληλος τρόπος να γυμναστείς με το αγαπημένο σου τραγούδι

Πώς θα συνδυάσεις το αγαπημένο σου τραγούδι με τους κοιλιακούς.

Εντάξει, ξέρουμε ότι έκανες υπεράνθρωπες προσπάθειες να πείσεις τον εαυτό σου να πάει γυμναστήριο και, μεταξύ μας, τα κατάφερες.

Τώρα πρέπει να προσαρμόσεις το πρόγραμμά που είχες πριν την κοινωνική αποστασιοποίηση, μέσα στο σπίτι, κάτι που είναι κάπως δύσκολο. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κι όμως μπορούμε να το ξεπεράσουμε.

Οι μετακινήσεις όλων μας έχουν περιοριστεί και έχεις έρθει αντιμέτωπη με το να διαχειριστείς την «απομόνωση» αλλά και να είσαι ταυτόχρονα δημιουργική και δραστήρια.

Όσον αφορά την γυμναστική, μπορείς να βρεις τις κατάλληλες ασκήσεις και να γυμναστείς εύκολα και εξίσου καλά και από το σπίτι. Σε αυτό βοηθάνε όλα εκείνα τα tutorials που μπορείς να βρεις στο YouTube και όλες εκείνες οι εφαρμογές που σου υπαγορεύουν τις ασκήσεις.

Αυτήν τη φορά σου έχουμε βρει το καλύτερο κανάλι στο YοuTube όπου η Maddie Lymburner, έχει συνδυάσει την γυμναστική με το αγαπημένο σου τραγούδι.




Τι καλύτερο να ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι από την
Camila Cabello, ή τον Weeknd και να κάνεις τις ασκήσεις γυμναστικής; Ούτε θα το καταλάβεις για πότε θα τελειώσει το πρόγραμμα.



Μπορείς επίσης να βρεις το προσωπικό της account στο instagram με το όνομα @madfit.ig

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved