«Chair Challenge»: Το περίεργο challenge που έχει γίνει viral στο Tik-Tok

Ένα challenge για πολύ δυνατούς παίκτες και αν νομίζεις ότι «το' χεις» εύκολα, δοκίμασέ το αμέσως.

To Tik-Tok είναι εκείνη η πλατφόρμα που μέσα θα βρεις διάφορα videos με κύρια βάση των περισσοτέρων την μουσική. Μέσα σε αυτήν την εφαρμογή βρίσκεις από μουσικά βίντεο μέχρι και DIY. Επίσης, διάφορα challenges ξεκινούν από αυτήν την εφαρμογή και γίνονται viral. Σε αυτό το μοτίβο λοιπόν «κινείται» και το νέο challenge που, παρά τον αλλόκοτο του «χαρακτήρα», έχει γίνει viral με όλους να προσπαθούν να φέρουν εις πέρας αυτή την δύσκολη δοκιμασία.

Τι είναι όμως το Chair Challenge;

Το Chair Challenge πρόκειται για μια δοκιμασία που θέλει κορίτσια και αγόρια να βρίσκονται σε απόσταση δύο με τρία πόδια από τον τοίχο και να κολλάνε το κεφάλι τους εκεί σχηματίζοντας ένα νοητό «Γ» με το σώμα τους. Σε αυτήν την στάση θα πρέπει να τραβήξουν μια καρέκλα με τα χέρια τους και να την «κολλήσουν» στο στέρνο τους. Σκοπός είναι να καταφέρουν να σηκωθούν και να «ισώσουν» το κορμί τους κρατώντας την καρέκλα σταθερά κολλημένη πάνω τους.

Πιστεύεις ότι είναι ένα εύκολο ή ένα δύσκολο challenge;

Κορίτσια Vs Αγόρια. «And the winner is…»

Για την ακρίβεια είναι πιο δύσκολο από ό,τι φαίνεται. Να ξέρεις πάντως, μεταξύ αγοριών και κοριτσιών, τα κορίτσια φαίνεται να τα καταφέρνουν καλύτερα. Σύμφωνα με το ξένο διαδικτυακό περιοδικό The Sun, ένας από τους λόγους αποτυχίας των αγοριών να σηκωθούν από αυτήν την συγκεκριμένη θέση που τους θέλει το challenge με την καρέκλα στην αγκαλιά τους, οφείλεται στην διαφορά κέντρου βάρους μεταξύ των φύλων.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved