#LazyMonday: 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση για να χαζέψεις

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε και εδώ θα βρεις τα πιο WOW mani για να υποδεχθείς το φθινόπωρο! 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο καιρός θύμιζε περισσότερο φθινόπωρο παρά καλοκαίρι και εμείς σαν κάπως να αντιληφθήκαμε ότι ο Αύγουστος κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του και πρέπει να ετοιμαστούμε για να υποδεχθούμε επίσημα, τον πρώτο μηνά του φθινοπώρου, τον Σεπτέμβριο. Τα πρωτοβρόχια ήρθαν ήδη και μας έπιασαν λίγο απροετοίμαστες είναι η αλήθεια, αλλά δε θα αφήσουμε να γίνει το ίδιο και με τη νέα σεζόν!

Κάπου εδώ θέλω να σου πω ότι ήδη αναζητάμε τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτό το φθινόπωρο και η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά το fashion και beauty κομμάτι, θα γίνει χαμός! Λίγη υπομονή και θα τα μάθεις όλα σιγά-σιγά. Προς το παρόν, μιας και είναι Δευτέρα τι λες να μιλήσουμε για μανικιούρ;

It's DIY time: 5 scrub ποδιών για να πεις «αντίο» στα ξηρά πέλματα

Η απόλυτη έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου αλα fall edition

Θεωρώ τη Δευτέρα την πιο δύσκολη ημέρα της εβδομάδας και κάτι μου λέει ότι δεν είμαι η μόνη, οπότε τι καλύτερο από ένα θέμα που θα μας ανεβάσει τη διάθεση και θα αποτελέσει την απόλυτη έμπνευση για να διαλέξεις το επόμενο μανικιούρ σου αλα fall edition;

https://www.instagram.com/reel/CgjbhfwAsJo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δειλά-δειλά θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε φθινοπωρινά nail art και μιας ο καιρός θυμίζει λιγάκι φθινόπωρο, σκέφτηκα εκεί που είσαι αγουροξυπνημένη στο κρεβάτι ή χαλαρώνεις πίνοντας το αγαπημένο σου ρόφημα, να ρίξεις μια ματιά σε όχι 10, αλλά 20 nail art με άκρως φθινοπωρινή διάθεση.

https://www.instagram.com/reel/ChCpqLMJpDv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#LazyMonday και χάζεψε τα πιο όμορφα nail art

Και τι που έρχεται φθινόπωρο; Κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι θα πεις αντίο στο χρώμα, στα neon nail art και στη φωτεινή διάθεση. Στα mani που διάλεξα για σένα θα δεις από nude, μέχρι γαλλικό, από χρώμα, μέχρι γαλακτερό αλλά και σκούρα χρώματα στα νύχια.



Απλώς πήγαινε στην gallery και θα τα δεις ΟΛΑ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Nails alert: 5 tips για να σταματήσεις να τρως τα νύχια σου

Mermaid nails: Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού είναι βγαλμένη από παραμύθι - 10 για να διαλέξεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved