Η maxi φούστα είναι το απόλυτο fashion item του καλοκαιριού - 5 τρόποι να τη φορέσεις

Πώς μπορείς να συνδυάσεις μια maxi φούστα για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις! 

Η maxi φούστα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα items που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και που μπορείς να φοράς όλο τον χρόνο. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το καλοκαίρι την προτιμάμε όλες κάπως περισσότερο.

Θα σου μιλήσω για εμένα! Όντας λίγο ρομαντική ψυχή, πάντα παίρνω την αγαπημένη μου, maxi φούστα στις καλοκαιρινές μου διακοπές στο νησί, μιας και περιμένω πώς και πώς να τη φορέσω στη βραδινή μου έξοδο, για να δημιουργεί το «απαλό» αεράκι αυτή την ελαφριά κίνηση στη φούστα μου.

Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη

Αν λοιπόν σου αρέσουν και εσένα οι maxi φούστες σού έχω 5 τρόπους για το πώς μπορείς να τη συνδυάσεις για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις για τις βραδινές σου εξόδους αλλά… και τις πρωινές!

Ποια λέμε maxi φούστα

Η μάξι φούστα είναι κατά κύριο λόγο μακριά και πέφτει μέχρι το μέσο της γάμπας ή τον αστράγαλο. Οι maxi φούστες μπορεί να είναι φαρδιές ή στενές και κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα, μοτίβα και υλικά.

https://www.instagram.com/p/CgeHfLqoTB9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορείς να φορέσεις την αγαπημένη σου maxi φούστα με σκίσιμο, σε ένα ραντεβού με ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά που αγκαλιάζουν τον αστράγαλό σου ή να συνδυάσεις μια πλισέ maxi φούστα με sneakers και ένα μονόχρωμο t-shirt για μια άνετη εμφάνιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Crop tops, tanks tops ή camisol;

Τα στενά crop tops, τα tank tops ή τα camis συνδυάζονται υπέροχα με τις μακριές φούστες. Βάλε ένα απλό crop top με μια ψηλόμεση μακριά φούστα για την απογευματινή σου βόλτα και θα λάβεις γρήγορα τα πιο κολακευτικά σχόλια.

High heels

Για μια βραδινή έξοδο ή ειδική περίσταση, άσε στην άκρη τα flat πέδιλα και τα sneakers και επίλεξε high heels ή ψηλοτάκουνα πέδιλα. Είτε με ψηλό ή είτε με χαμηλό τακούνι μπορούν μαγικά να αναδείξουν όλο σου το σύνολο.

https://www.instagram.com/reel/CgiGImuDAv-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jean jacket

Το καλοκαίρι δεν είναι όλα τα βράδια ζεστά. Υπάρχουν φορές που κάνει λίγη ψύχρα αλλά αυτό δε θα σε εμποδίσει να βάλεις τη maxi φούστα σου σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου crop top. Απλώς πάρε και ένα jean jacket μαζί σου σε περίπτωση που κρυώσεις, να το φορέσεις και να ζεσταθείς. Ναι, μην το σκέφτεσαι, ταιριάζει.

Casual look

Casual look με sneakers. Άνετα και ευέλικτα, τα sneakers μπορούν να μετατρέψουν μια μακριά, κομψή φούστα σε ένα funky, casual ντύσιμο. Συνδύασε τη φούστα σου με ένα λευκό t-shirt ή τζιν πουκάμισο και ολοκλήρωσε την εμφάνιση με λευκά sneakers.

Off-shoulder top



Ο συνδυασμός ενός off-shoulder top με μια μακριά φούστα δημιουργεί την απόλυτη, κομψή εμφάνιση. Αυτό το καλοκαιρινό outfit ταιριάζει απίστευτα με μονόχρωμα items. Δοκίμασε μια λευκή φούστα με λευκό τοπ και ίσια πέδιλα για μια άνετη, beachy εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ

6 πανωφόρια που θα σε ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved