Style queen: 4 τρόποι που μπορείς να δέσεις το παρεό σου για να το φοράς και στην πόλη

Μάθε πώς θα δέσεις το παρεό σου με 4 διαφορετικούς τρόπους!

Το παρεό είναι το must have item του καλοκαιριού! Πρέπει όλες να έχουμε έστω ένα στην ντουλάπα μας και θα σου πω αμέσως το γιατί. Το« κλειδί» για την ευελιξία του βρίσκεται στο μήκος του και αυτό το καθιστά ιδανικό για να το φοράς στην παραλία αλλά…όχι μόνο!

Αυτό το ανέμελο item που φοράς για να καλύψεις το μαγιό σου στην παραλία φοριέται εύκολα σε διαφορετικές περιστάσεις και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σήμερα; Θα τους μάθεις. Σου έχω 4 τρόπους για το πώς μπορείς να φορέσεις το παρεό σου και πέρα από την απόλυτη εμφάνιση στην παραλία, ετοιμάσου και για την απόλυτη εμφάνιση στην πόλη του νησιού με…στυλ!

Beach look: 7 στυλ bikini που η Dua Lipa φορά ξανά και ξανά - Πάρε έμπνευση

Γνωρίζατε ότι στη Samoa ένα παρεό λέγεται «lavalava», στην Papua New Guinea «lap-lap», στο Μπαλί «sarong» και στη Βραζιλία «canga»; Σωστά, χίλια ονόματα για να μιλήσουμε για αυτό το υπέροχο αξεσουάρ. Αλλά… Πώς να το φορέσεις; Θα σταματήσεις να αναρωτιέσαι κάνοντας scroll.

Φόρεμα Pareo

Δεμένο στο στήθος ή στο λαιμό.

Φούστα Pareo



Ίσως, μια από τις πιο συνηθισμένες επιλογές όταν πρόκειται να φορέσεις ένα παρεό.

Pareo caleidoscopio

Το να συνδυάσεις το παρεό με το μαγιό σου είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μια αβίαστη, αλλά κομψή επιλογή σε ένα καλοκαιρινό μπάρμπεκιου ή ένα brunch το Σαββατοκύριακο ή απλά να για το μπάνιο σου στην παραλία.

Και αν αισθάνεσαι ότι θες να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, εδώ είναι η πρόταση που ψάχνεις! Συνδύασε το αγαπημένο σου top με μια φούστα παρεό, αναμειγνύοντας διαφορετικά μοτίβα και πρόσθεσε ένα δεύτερο παρεό ως ζώνη!

Pareo top



Με ένα μόνο παρεό μπορείς να αποκτήσεις άπειρες παραλλαγές τοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 8 πιο funky outfits για να αποφασίσεις τι θα φορέσεις στις συναυλίες του καλοκαιριού

10 nude manicure για να αναδείξεις το μαύρισμά σου & να γίνεις μια beauty queen

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved