6 πανωφόρια που θα σε ζεστάνουν τα ψυχρά βράδια του καλοκαιριού

Πανωφόρι μη ξεχάσεις! 6 για να αποφασίσεις πιο θα πάρεις μαζί σου στις καλοκαιρινές διακοπές. 

Η αλήθεια ότι όταν φτάνει εκείνη η εποχή που μαζεύεις τα χειμωνιάτικα ρούχα και εμφανίζεις με μεγάλη χαρά τα καλοκαιρινά, προσωπικά πάντα αφήνω στην ντουλάπα μου μια ζακέτα ή ένα jean jacket σκεπτόμενη…τις καλοκαιρινές διακοπές.

Και τώρα θα αναρωτηθείς: «Μα με τέτοια ζέστη, εσύ αφήνεις χειμωνιάτικα ρούχα έξω;». Και θα σου απαντήσω, όχι δεν είμαι τρελή, απλά ξέρω ότι ο καιρός τα βράδια στο νησί πάντα είναι λιγάκι πιο ψυχρός και πολλές φορές με έχω πιάσει να αναζητάω την ζακετούλα μου.

7 λευκά bikini για να χαλαρώνεις με στυλ κάτω από τον ήλιο

Πανωφόρι μη ξεχάσεις!

Πέρα από το νησί όμως ή το χωριό, θα σου πω αμέσως που αλλού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναζητήσεις ένα πανωφόρι γιατί θα κρυώνεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο ή πλοίο. Είμαι από νησί, και κάθε χρόνο ταξιδεύω 9 ώρες με το πλοίο και πάντα στα πράγματα που θα πάρω μαζί μου πάνω στο καράβι είναι κρυμμένη και η ζακέτα μου.

https://www.instagram.com/p/CgeHfLqoTB9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για μένα είναι δεδομένο ότι στις καλοκαιρινές μου διακοπές πάω προετοιμασμένη για όλους τους καιρούς που μπορεί να πετύχω στον προορισμό μου και το πανωφόρι, είναι το item που σίγουρα δε θα λείπει από τη βαλίτσα μου.



Ναι λοιπόν, τα πανωφόρια μπορεί να χρειαστούν και το καλοκαίρι και σου έχω 6 για να διαλέξεις ποιο θα σε ζεστάνει το ψυχρό βράδυ του καλοκαιριού στο νησί ή το χωριό.

pink

PINK WOMAN

mango

MANGO

attrativoo

attrativo

hm2wed

H&M

ασοσσ

ASOS

hmm

H&M

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

11 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της παραλίας

Γίνε μια σύγχρονη Barbie υιοθετώντας το Barbiecore trend - 10 φούξια items για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved