11 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ της παραλίας

Νεσεσέρ παραλίας: 11 προϊόντα που πρέπει να περιέχει το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεσαι!

Είναι μέσα Ιουλίου, έχεις κάνει τα πρώτα μπάνια στην παραλία και έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου για να κάνεις ακόμη περισσότερα! Για πολλές το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε μιας και ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι οι «επίσημοι» μήνες των διακοπών και οι εξορμήσεις στις παραλίες είναι όλο και πιο συχνές.

Ξέρω, έχεις αγοράσει εκείνο το μαγιό που είχες σταμπάρει στην βιτρίνα, έχεις ξεθάψει το stylish παρεό σου, παρήγγειλες το άσπρο φόρεμα σκεπτόμενη την φοβερή αντίθεση που θα κάνει με την μαυρισμένη επιδερμίδα σου αλλά και τα ψηλά πέδιλα με τα οποία και θα το συνδυάσεις. Προσωπικά θα διάλεγα ένα πέδιλο με χρώμα και λουριά για να αναδείξουν και να αγκαλιάσουν τα πόδια, τα λατρεύω!

10 αναζωογονητικά body mists για να αντιμετωπίσεις τις καυτές μέρες του καλοκαιριού

Αντηλιακό και χτένα μη ξεχάσεις!

Και ενώ είσαι πανέτοιμη για την παραλία ή για τις διακοπές σου, ένα δεν πρέπει να ξεχάσεις. Έχεις ετοιμάσει την τσάντα θαλάσσης σου αλλά νεσεσέρ; Πήρες;

Αξίζει να αφιερώσεις 5 λεπτά ώστε να προετοιμάσεις το νεσεσέρ που θα πάρεις μαζί σου με όλα τα απαραίτητα ώστε να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα με ασφάλεια.

Όλα όσα χρειάζεται να έχει το νεσεσέρ παραλίας σου

Σήμερα λοιπόν θα δούμε όλα όσα πρέπει να περιλαμβάνει το νεσεσέρ σου για να μη σου λέιψει τίποτα. Let’s go for beauty shopping, girl!



Το πρώτο πράγμα που θα βάλεις στο νεσεσέρ σου και δε το διαπραγματεύομαι καθόλου είναι το αντηλιακό για το σώμα και τα μαλλιά σου και καλό θα ήταν να είναι με υψηλό δείκτη προστασίας, ειδικά αν ανήκεις σε όσες αγαπούν την ηλιοθεραπεία.

frezyderm

FREZYDERM

nivea

NIVEA

CAROTTEN

CARROTEN

la roche pose amtiliako

LA ROCHE-POSAY

xtena

Hey Beauty BY SOUZANA

nuxe

NUXE

nivea antiliako

NIVEA

hm gialia

H&M

scrunchies

ASOS

aqua kiss

Victoria's secret

face mist

MARIO BADESCU

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish λευκά σανδάλια για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Κωδικός αντηλιακή προστασία: 10 αντηλιακά για λιπαρές ή με τάση ακμής επιδερμίδες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved