DIY: Ένα βίντεο στο TikTok σου δείχνει πώς να φτιάξεις το πιο κομψό floral φόρεμα

Η Alexandra Louise μας λέει να μην πετάξουμε το ύφασμα που βρήκαμε στην αποθήκη και να το μετρατρέψουμε στο απόλυτο DIY floral φόρεμα!

Όταν πάμε και ψάχνουμε διάφορα πράγματα στην αποθήκη πολλές φορές βρίσκουμε μικρούς «θησαυρούς» που συνήθως είναι ξεχασμένοι γιατί πολύ απλά…δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Αν θες την γνώμη μου, ένα ενδιαφέρον θα είχε η έρευνα της αποθήκης της γιαγιάς σου, γιατί εκεί πέρα εκτός από αντίκες και όμορφα αντικείμενα θα βρεις πολύ πιθανόν και… υφάσματα.

Προσωπικά, στη γιαγιά μου από μικρή άρεσε η τέχνη της ραπτικής και με θυμάμαι να βλέπω σορό από υφάσματα και να αναρωτιέμαι πώς τα μετατρέπει σε ρούχα που φοράμε. Είναι μια ιδιαίτερη και πολύ όμορφη τέχνη την οποία αν μάθεις, πιστεύω δε θα θες να την αποχωριστείς και να σταματήσεις να δημιουργείς όλο και περισσότερο.

Το crochet είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και φέτος έχει πολύ χρώμα

Μην πετάξεις το ύφασμα που βρήκες στην αποθήκη, θα το μετατρέψεις στο πιο WOW φόρεμα

Εγώ ας πούμε, έχω βρει πολλά υφάσματα, τα οποία η γιαγιά μου δεν χρησιμοποίησε ποτέ και δεν είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω εγώ, για να πειραματιστώ και να έρθω σε μια πρώτη επαφή με την ραπτική μηχανή και να δημιουργήσω μόνη μου ένα φόρεμα.

Αυτό ήταν μέχρι σήμερα! Γιατί η Alexandra Louise με έκανε να το σκεφτώ. Αν και εσύ έχεις βρει υφάσματα που θα μπορούσες να τα φανταστείς πάνω σου τότε συνέχισε να διαβάζεις!



Η Alexandra Louise, μία νέα κοπέλα, η οποία μετράει πάνω από 1.5 εκατομμύριο ακολούθους στο TikTok, σου λέει να μην πετάξεις το ξεχασμένο ύφασμα που βρήκες στην αποθήκη της γιαγιάς σου, αλλά αντιθέτως σου δείχνει πώς να το μετατρέψεις σε ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο θα είναι και μοναδικό, αφού θα το έχεις μόνο εσύ!

Η Alexandra Louise μας δείχνει πώς θα φτιάξουμε το απόλυτο DIY floral φόρεμα

Ο λογαριασμός της είναι γεμάτος από DIY φορέματα που δημιουργεί μόνη της και σήμερα θα δούμε πώς μπορείς και εσύ να φτιάξεις το απόλυτο floral φόρεμα ακολουθώντας τα βήματα της Alexandra.

https://www.instagram.com/p/CEiGkvIn0Xh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάρε το ύφασμα, ρώτησε τη γιαγιά σου αν έχει ραπτική μηχανή, μερικές συμβουλές για το πώς να τη χρησιμοποιήσεις ή ακόμη και βοήθεια αν χρειαστείς, και πάμε να φτιάξουμε το πιο ωραίο φόρεμα που θα βάζεις στις πρωινές και απογευματινές σου εξόδους!

Πλένεις το ύφασμα και στη συνέχεια το σιδερώνεις. Αμέσως μετά ξεκινάς να παίρνεις τις μετρήσεις σου και να σχεδιάζεις το κόψιμο του υφάσματος έτσι ώστε να το διαμορφώσεις ως φόρεμα. Στη συνέχεια, παίρνεις ένα ψαλίδι, και πάνω στις μετρήσεις και στο σχέδιο που έχεις κάνει στο ύφασμα, ξεκινάς να κόβεις. Τώρα έρχεται στο «παιχνίδι» η ραπτομηχανή. Δες το βίντεο και ακολούθησέ το!

Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Εσύ τι λες;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φράουλες: Το πιο γλυκό φρούτο της εποχής μπορεί να γίνει και τέλειο nail art – 10 για να διαλέξεις

Χρυσά κοσμήματα: Πώς θα τα καθαρίσεις για να βρουν τη χαμένη λάμψη τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved