Φράουλες: Το πιο γλυκό φρούτο της εποχής μπορεί να γίνει και τέλειο nail art – 10 για να διαλέξεις

Οι φράουλες θα γίνουν η απόλυτη έμπνευση για το καλοκαιρινό μανικιούρ σου. 10 strawberry nail art για να διαλέξεις! 

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φρούτων και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τα... απολαύσεις από ένα «νόστιμο» strawberry nail art. Το σημερινό θέμα μας, λοιπόν, μυρίζει φράουλα και θα δούμε 10 ιδέες για να προσθέσεις αυτό το δροσερό, κόκκινο φρούτο στο επόμενο μανικιούρ σου!

Από απλά σχέδια που έχουν πάνω τους λίγες φράουλες, μέχρι πιο περίπλοκα μοτίβα, έχουμε όλα εκείνα τα nail art που θα λατρέψεις. Αν ψάχνεις για κάτι πιο διακριτικό, τότε σου έχω το απόλυτο nail art (που μάλλον θα είναι και το επόμενο δικό μου). Κλασσικό γαλλικό μανικιούρ, με διασπαρμένα σχέδια φράουλας. So strawberry and chic!

Peanut nails: Το πράσινο του φιστικιού είναι super chic κι έχουμε 10 μανικιούρ για σένα

Το επόμενο μανικιούρ σου θα μυρίζει… φράουλα

Θέλεις κάτι πιο εντυπωσιακό; Δοκίμασε ένα σχέδιο νυχιών που χρησιμοποιεί πολλές φράουλες σε διαφορετικά χρώματα.

https://www.instagram.com/p/CPyQx0yB_e6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτά τα σχέδια είναι τέλεια για κάθε περίσταση, είτε ετοιμάζεσαι να πας σε πάρτι, είτε απλά θέλεις να προσθέσεις λίγη fun διάθεση στην καθημερινότητά σου, τα strawberry nails είναι αυτό που ψάχνεις.

Φυσικά, το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να τολμήσεις διασκεδαστικά strawberry nail art, αλλά αυτά τα σχέδια μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου όταν θες να δώσεις μια φρουτώδη αίσθηση στο μανικιούρ σου!

10 strawberry nail art μόνο για σένα

Οι φράουλες ήταν πάντα δημοφιλείς ως σχέδιο για τα νύχια. Είναι μικρές και χαριτωμένες, και η κοκκινωπή τους απόχρωση τις κάνει να φαίνονται ελκυστικές οπτικά και να αποτελούν έμπνευση (πέρα από τα γλυκά) και για τη μόδα, την ομορφιά και το μανικιούρ!



Τώρα που τελείωσε σχεδόν η άνοιξη, ήρθε η ώρα να ξεχάσεις για λίγο τα κλασσικά μονόχρωμα μανικιούρ και να δοκιμάσεις να προσθέσεις μια «γεύση» φράουλας στο μανικιούρ σου! Σου έχω, λοιπόν, 10 strawberry nails και ετοιμάσου για τις πιο γλυκές εμφανίσεις του καλοκαιριού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Balletcore: To ballerina style είναι η νέα τάση που θα βλέπεις συνέχεια στο feed σου

10 banana nail art γιατί το επόμενο μανικιούρ σου θα έχει το χρώμα της μπανάνας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved