Welcome spring! 10 μανικιούρ με πολύ χρώμα για να ανέβει η διάθεσή σου ASAP

Εσύ τι χρώμα θες να είναι το επόμενο μανικιούρ σου; Εγώ, σου έχω κάποιες ιδέες για να πάρεις έμπνευση!

Καλώς όρισες άνοιξη! Βρισκόμαστε μια ανάσα από τον Απρίλιο και η αλήθεια είναι ότι μετά από πολύ κρύο, βροχές αλλά και το χιόνι που όλες μέχρι πρότινος απολαύσαμε, επιτέλους ο καιρός ξεκίνησε να θυμίζει άνοιξη.

Αποχαιρετούμε τον χειμώνα και για λίγο τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις, και καλωσορίζουμε τη νέα εποχή με έντονα, φωτεινά χρώματα αλλά και παστέλ. Όμως μην περιοριστείς μόνο στην ντουλάπα σου και δώσεις όλο το βάρος εκεί ανανεώνοντάς τη με super έντονα (χρωματικά) συνολάκια.

frenchh mani 1

It's DIY time - Πώς θα φτάξεις το αγαπημένο σου french mani μόνη σου στο σπίτι

More color please!

Αυτά τα πολλά χρώματα που χαζεύεις σε Instagram και TikTok, και που σου παρουσιάζονται ως η απόλυτη τάση της άνοιξης νομίζω ότι είναι η τέλεια έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ σου!

Το θέμα μας σήμερα θα είναι «χρωματιστό» και θα σου τονώσει ASAP τη διάθεση. Σου έχω 10 color nail art για να πάρεις έμπνευση για το επόμενο ανοιξιάτικο πλέον mani σου και να διαλέξεις εκείνο που ταιριάζει περισσότερο στις χρωματικές σου προτιμήσεις (ή ακόμη και να τολμήσεις ένα χρώμα που «φοβάσαι»), why not, girl!

Και όμως, ένα χαρούμενο μανικιούρ μπορεί να σου ανεβάσει τη διάθεση!

Μια νέα σεζόν σημαίνει πολλές νέες τάσεις στα χρώματα. Στην gallery, θα σου γίνει αμέσως αντιληπτό ότι τα ανοιξιάτικα χρώματα στο μανικιούρ δεν περιορίζονται μόνο σε όμορφα παστέλ και διακριτικά nude (αν και πάντα θα είναι στις προτιμήσεις μας).

Φυσικά το γαλλικό μανικιούρ θα συνεχίσει να είναι και την άνοιξη super hot τάση, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να το δοκιμάσεις, αλλιώς…

https://www.instagram.com/p/Cbfc8R3OMgV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τάσεις της σεζόν στα νύχια περιλαμβάνουν ζεστές αποχρώσεις που μεταφέρονται από τον χειμώνα, λάμψη, απροσδόκητες αποχρώσεις και κάθε εκδοχή του πράσινου που μπορεί να φανταστεί κανείς.



Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα να δεις μόνη σου τις super WOW ιδέες! Τρέξε στην gallery να δεις όλα τα σχέδια στα νύχια που βρήκα για σένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το επόμενο μανικιούρ σου θα μυρίζει άνοιξη - 10 nail art με λουλούδια για να διαλέξεις

Γιατί η φύση ξέρει - Τι οφέλη έχουν τα φυσικά λαδάκια στα μαλλιά

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved