Γιατί η φύση ξέρει - Τι οφέλη έχουν τα φυσικά λαδάκια στα μαλλιά

Avocado oil, καστορέλαιο, λάδι καρύδας, jojoba oil. Όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι' αυτά τα θαυματουργά λαδάκια!

Και ποια δε θέλει να έχει λαμπερά, υγιή μαλλιά! Νομίζω πως όλες... Τα μαλλιά είναι ένα θέμα που μας απασχολεί αρκετές ημέρες του χρόνου αφού υπάρχουν οι γνωστές σε όλες μας «εποχές». Η εποχή που τα μαλλιά πέφτουν χωρίς σταματημό, η εποχή που τα μαλλιά φριζάρουν με το που βγεις από το σπίτι, η εποχή που είναι πολύ ξηρά και χρειάζονται εντατική περιποίηση και ενυδάτωση...

Σήμερα όμως θα σταθώ σε αυτό που σου είπα αρχικά, στα λαμπερά και υγιή μαλλιά. Γνωρίζω καλά, ότι έχουν υπάρξει φορές που έχεις φτάσει σε απόγνωση και έχεις δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, αλλά ίσως δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά σου στην παρούσα φάση.

flower nails4

Το επόμενο μανικιούρ σου θα μυρίζει άνοιξη - 10 nail art με λουλούδια για να διαλέξεις

Γιατί η φύση ξέρει…

Έχεις σκεφτεί άραγε ότι η λύση μπορεί να βρίσκεται στα πιο απλά πράγματα; Γι’ αυτό είμαι εγώ σήμερα εδώ, για να σου υπενθυμίσω ότι η φύση έχει τη λύση για όλα, ακόμη και για τα μαλλιά μας.

Και πιο συγκεκριμένα τα natural hair oils μπορούν να κάνουν θαύματα! Από το να ενδυναμώσουν και να ενυδατώσουν τα μαλλιά μας μέχρι να επανορθώσουν την τρίχα. Καστορέλαιο, λάδι καρύδας, αβοκάντο είναι μερικά από τα φυσικά λαδάκια που θα δούμε σήμερα και μαζί με αυτά και τα οφέλη που παρέχουν στα μαλλιά σου. Πάμε να δούμε;

Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας μπορεί να αποτρέψει την πιτυρίδα, να βοηθήσει τις άκρες των μαλλιών σου να μη σπάνε και να μην είναι αφυδατωμένες. Βοηθά ακόμη στην πρόληψη της τριχόπτωσης, αλλά και στη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών.

Όταν αγοράζεις λάδι καρύδας, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι είναι ακατέργαστο ή παρθένο!

Έλαιο Jojoba

Το λάδι Jojoba ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής σου καθαρό, μπορεί να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής και βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών.

Tip: Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις το λάδι jojoba αναμειγνύοντάς το με το σαμπουάν ή το conditioner.

Καστορέλαιο

Το διάσημο σε όλες μας καστορέλαιο κάνει πιο λεία τα μαλλιά μας, τα ενδυναμώνει, και αποτρέπει την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.



Το καστορέλαιο έχει φυσικές αντιμυκητιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και τα αντιοξειδωτικά στο καστορέλαιο υποστηρίζουν την κερατίνη των μαλλιών, η οποία μπορεί να μειώσει το φριζάρισμα και να κάνει τα μαλλιά σου πιο δυνατά! Το μη επεξεργασμένο καστορέλαιο λειτουργεί καλύτερα.

Avocado Oil

Το Avocado Oil ενυδατώνει και δυναμώνει τα μαλλιά, βοηθά στην τόνωση της ροής του αίματος και αποφράσσει τους θύλακες της τρίχας.

Αμυγδαλέλαιο

Το αμυγδαλέλαιο βοηθά στην ξηρότητα και το σπάσιμο της τρίχας (πηγή βιταμίνης Ε).



Και να θυμάσαι, αν αγαπάς τα μαλλιά σου, θα σε αγαπήσουν κι αυτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα οφέλη του micellar water είναι πολλά - 10 που πρέπει να έχεις στο beauty ραντάρ σου

Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved