Το επόμενο μανικιούρ σου θα μυρίζει άνοιξη - 10 nail art με λουλούδια για να διαλέξεις

Τι λες για flower nails; Η απόλυτη ανοιξιάτικη ιδέα είναι super cute!

Καιρός να αναθεωρήσεις τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις την άνοιξη! Εννοώ ότι η άνοιξη δεν είναι μόνο η εποχή που ο καιρός αρχίζει να ζεσταίνει και οι αμυγδαλιές να ανθίζουν, αλλά και η στιγμή αυτή την ομορφιά της φύσης να την πάρεις ως έμπνευση... για το μανικιούρ σου.

Ναι, σε αυτά τα υπέροχα, μοσχομυρωδάτα λουλούδια αναφέρομαι, τα οποία βλέπουμε να ανθίζουν και να ξαναγεννιούνται την άνοιξη! Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι αυτή η όμορφη μαργαρίτα που βλέπεις στον περίπατό σου στο βουνό μπορεί να αποτελέσει την ιδέα για ένα super WOW mani;

euphoria nails10 1

Η νέα hot τάση στο μανικιούρ είναι εμπνευσμένη από το Euphoria - 10 nail art για σένα

Το μανικιούρ που θα θυμίζει άνοιξη είναι εδώ!

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να ενσωματώσεις λουλούδια στο μανικιούρ σου, από μικρές πινελιές μέχρι τη δημιουργία μεγάλων λουλουδιών στα νύχια σου. So fresh and funny!

Just a reminder! Η άνοιξη είναι η εποχή του χρώματος και της προετοιμασίας για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι, και της μεγάλης ''τρέλας'' (τουλάχιστον εγώ την άνοιξη την έχω συνδυάσει με το χρώμα, την ανεμελιά και το fun).

https://www.instagram.com/reel/CanYSE1lF_E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι καλύτερο λοιπόν από το να δοκιμάσεις τη super cute τάση που δεν είναι άλλη από τα flower nails! Ύστερα από ενδελεχή αναζήτηση στο Instagram, είμαι εδώ σήμερα για να σου προτείνω 10 nail art που θα μυρίζουν… άνοιξη και πίστεψέ με είναι τόσο όμορφα και super cute, που θα θελήσεις αμέσως να κλείσεις ένα ραντεβού στη nail artist σου!

Τι λες για flower nails;

Μπορείς να επιλέξεις μικρά λουλούδια σε όλο το μανικιούρ σου ή μερικά πέταλα πάνω από nude βάση. Ανεξάρτητα από το γούστο σου, είναι βέβαιο ότι θα βρεις ένα λουλουδάτο mani που θα σε κάνει τόσο χαρούμενη όσο και το αληθινό λουλούδι που κρατάς στα χέρια σου και το μυρίζεις.



Τρέξε απλά στην gallery και θα με θυμηθείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Be wild! 10 animal print nail art για να εμπνευστείς το επόμενο μανικιούρ σου

Very Peri! 10 nail art στο χρώμα της χρονιάς για να χαζέψεις πριν αρχίσεις το διάβασμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved