High tech φορέματα; Ο Cameron Hughes τα δημιουργεί και... «ρίχνει» το TikTok

Αν αυτό δεν είναι το μέλλον της μόδας, ποιο είναι;

Ένα μωβ φόρεμα με πούπουλα που «εισπνέει» και «εκπνέει». Μια τουαλέτα με μια εντυπωσιακή περιστρεφόμενη φούστα που αλλάζει χρώμα ή ένα άλλο που εκτυπώνει αποδείξεις. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις δημιουργίες του 28χρονου Cameron Hughes. Ο σχεδιαστής με έδρα τη Νέα Υόρκη ειδικεύεται σε φορέματα υψηλής τεχνολογίας που έχουν τη δική τους ζωή. Ξεκίνησε να τα σχεδιάζει πριν την πανδημία, αλλά άρχισε να κερδίζει followers το 2020. Τώρα, έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο ακόλουθους στην εφαρμογή για τα μοναδικά σχέδιά του.

Ο Hughes, ο οποίος έχει πτυχίο Καλών Τεχνών (BFA) από το Πανεπιστήμιο των Συρακουσών, χρησιμοποιεί την εμπειρία του στη γλυπτική και τη μηχανική για να σχεδιάσει. Ο Hughes δήλωσε πως ενώ πήρε μερικά μαθήματα μηχανικής στο Πανεπιστήμιο, έμαθε σχεδόν τα πάντα από το YouTube και από τα blogs κατασκευαστών.

to_agapimeno_forema_tou_tik_tok_sto_metgala.jpg

Met Gala 2021: Το αγαπημένο φόρεμα του TikTok... δεν έφτασε ποτέ στο κόκκινο χαλί

https://www.instagram.com/p/CXWMhMxo-bZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιτυχία και οι στόχοι του 28χρονου

Ενώ τα τελειωμένα σχέδιά του είναι μαγευτικά, ο Cameron Hughes παρουσιάζει συχνά τι συμβαίνει behind-the-scenes. Πολλοί από τους ακόλουθούς του επισημαίνουν ότι οι δημιουργίες του σχεδιαστή πρέπει σίγουρα να φορεθούν στο Met Gala, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης και από καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga. Ο ίδιος θέλει να ξεκινήσει να δημιουργεί ready-to-wear ρούχα. Ελπίζει πως θα καταφέρει να αποκτήσει ένα στούντιο στο εγγύς μέλλον και αν όλα πάνε καλά, να παρουσιάσει την συλλογή του στο NYFW τον Σεπτέμβριο.

Οι αγαπημένες δημιουργίες του ίδιου του σχεδιαστή

Οι αγαπημένες δημιουργίες του σχεδιαστή είναι το φόρεμα που εκτυπώνει αποδείξεις και το φόρεμα που αλλάζει χρώμα. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο 28χρονος, του πήρε σχεδόν 4 μήνες για να καταφέρει να το σχεδιάσει σωστά το δεύτερο.

Ο Cameron απεχθάνεται τη γρήγορη μόδα και θέλει να δείξει στον κόσμο πώς κατασκευάζονται τα βιώσιμα και μεγάλης διάρκειας ρούχα. Θέλει να παρουσιάσει επίσης μερικούς από τους καινοτόμους τρόπους κατασκευής ρούχων όπως την πλέξη 3D και την κατασκευή κατ' απαίτηση. Ευχόμαστε να δούμε σύντομα τις μοναδικές δημιουργίες του φορεμένες από τις αγαπημένες μας stars! Good luck Cameron.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @cameronhughes

Διάβασε επίσης

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved