8 fashion TikTokers που πρέπει να ακολουθήσεις - Τα styling tips τους θα σε τρελάνουν!

Είτε ψάχνεις για photo tips είτε για outfit inspiration, σίγουρα αξίζεις να τσεκάρεις αυτές τις διάσημες fashion experts!

Το λογικό είναι πως για πολλές το 2020 δεν ήταν και η πιο fashionable χρονιά μέχρι σήμερα. Το ψυχολογικό και συναισθηματικό άγχος του Covid-19 σίγουρα φάνηκε στην γκαρνταρόμπα σου: T-shirts και baggy φόρμες που θα φορούσες κανονικά μόνο την ώρα του ύπνου έγιναν το WFH σύνολο σου επειδή, πάνω απ’ όλα, ήθελες απλά να νιώθεις άνετη.

Τώρα όμως που έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, το ωραίο ντύσιμο πρέπει να σε κάνει να φαίνεσαι- και το πιο σημαντικό- να νιώθεις όμορφη. Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τα προφίλ των αγαπημένων μας TikTok fashion influencers, οι οποίες θα σου δώσουν το outfit inspiration που χρειάζεσαι.



Από το 2016, το TikTok, έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας

Μπορεί το TikTok να είναι γνωστό για τα viral χορευτικά του challenges και τα beauty hacks του, αλλά είναι πολλοί οι celebrities και οι σχεδιαστές που ασχολούνται με τη μόδα και που έχουν αρχίσει και χρησιμοποιούν αρκετά το application.

Και δεν θα έπρεπε να περιμένεις να τους δεις τυχαία στο For You Page για να βρεις αυτά τα πανέξυπνα hacks. Είτε λοιπόν ψάχνεις τρόπους για να αξιοποιήσεις στο έπακρο την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου, συμβουλές για το πώς να φορέσεις συγκεκριμένα κομμάτια, ή απλά θέλεις να είσαι up to date με τις τελευταίες τάσεις, οι παρακάτω TikTok fashion influencers θα έχουν τις απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα.



Το πιο εύκολο TikTok hack για τέλεια γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ

Janice Glimmer

Η Janice αντλεί outfit inspiration από διάσημα shows, icons και πλασματικούς χαρακτήρες. Μερικά παραδείγματα είναι το Bridgerton και το The Queen's Gambit.

Keri Fay

Ο λογαριασμός της Keri Fay είναι γεμάτος fashion και beauty tips. Θα βρεις επίσης βίντεο που αναδεικνύουν ένα συγκεκριμένα ρούχο και εξηγούν διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το φορέσεις.

Brittany Xavier

Τα TikTok βίντεο της Xavier περιλαμβάνουν συχνά την 14χρονη κόρη της, και τον σύζυγό της. Μαμά και κόρη έχουν συχνά matchy-matchy moments, και η Xavier δεν ντρέπεται ποτέ να μοιραστεί τα must-try tricks που χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει τα σύνολά της.

Maha Gondal

Η Maha Gondal έχει προσελκύσει πολλούς followers για το trendy στυλ της. Ξέρει πώς να συνδυάζει layers και oversized σιλουέτες like a pro.

Sophie Wood

Η Sophie εργάζεται στο influencer marketing, οπότε είναι λογικό να δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο. Ανεβάζει τα σύνολα που φοράει μέσα σε μια εβδομάδα, αλλά δίνει και πολύ καλές συμβουλές ομορφιάς.

Valeria Lipovetsky

Η Lipovetsky δημιουργεί μια ποικιλία βίντεο σε διαφορετικές κατηγορίες. Σίγουρα αξίζει να μπεις να δεις τις στυλιστικές της ιδέες.

Mandy Lee

Αν θέλεις να μένεις πάντα up to date με τα trends, η Mandy είναι η #1 follow.

Andie J

Η Andie δημιουργεί σύνολα για φανταστικές περιστάσεις, όπως το να περπατήσει στην πασαρέλα ή να κάνει παρέα με την Kendall Jenner.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @janiceglimmer

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved