4 ξεπερασμένοι «κανόνες» της μόδας - Σταμάτα επιτέλους να τους ακολουθείς!

Επειδή η επιλογή της εμφάνισής σου είναι μόνο δική σου!

Αν είσαι λάτρης της μόδας, είναι πολύ πιθανό πως έχεις συναντήσει άρθρα ή συμβουλές στο διαδίκτυο που εξηγούν τους «κανόνες της μόδας». Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις εκείνο. Κανείς δεν ξέρει από πού προήλθαν αυτοί οι κανόνες ή ποιος τους αποφάσισε, αλλά για κάποιον λόγο, πολλοί τους ακολουθούν.

Είναι πάντα τόσο περιοριστικοί με τη δημιουργική έκφραση. Αν ακολουθείς αυτούς τους κανόνες, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να σε βοηθήσει να βρεις το προσωπικό σου στυλ. Ζούμε πλέον στο 2021 και η γκαρνταρόμπα μας είναι πιο ελεύθερη και απεριόριστη από ποτέ. Σπάσε και εσύ τους κανόνες και σταμάτα να ακολουθείς αυτά τα 4 fashion myths.

Οι φόρμες και τα φούτερ είναι μόνο loungewear

Οι φόρμες και τα φούτερ θεωρούνταν πάντα κομμάτια κατάλληλα μόνο για τις μέρες που περνάμε στην άνεση του σπιτιού μας. Αλλά αν τα τελευταία χρόνια μάς έμαθαν κάτι, είναι ότι η τάση του athleisure δεν θα πάει πουθενά. Με άλλα λόγια, τα sweatpants μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολύ stylish σύνολο. Η άνεση και το στυλ μπορούν να συνδυαστούν με μοντέρνο τρόπο. Μπορείς πολύ έυκολα να αναβαθμίσεις μια φόρμα με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Το δέρμα είναι μόνο για τους κρύους μήνες

Το δέρμα είναι ένα πιο βαρύ ύφασμα σε σχέση με το βαμβάκι, για παράδειγμα, και πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να αποφεύγεται κατά τους θερμότερους μήνες του έτους. Ωστόσο, αν αυτή ήταν η αλήθεια, τα δερμάτινα σορτς, τα μπουστάκια και τα cropped jackets δεν θα υπήρχαν. Ακόμη και την άνοιξη και το καλοκαίρι, υπάρχουν δροσερές νύχτες, που καθιστούν αυτά τα κομμάτια απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας.

10_dermatina_jackets_prostheseis_ntoylapa.jpg

10 κομψά, ρετρό και πρακτικά faux leather jackets - Θα αναβαθμίσουν την γκαρνταρόμπα σου



Μη φοράς μαζί διαφορετικά μέταλλα

Προσωπικά, μου αρέσει να συνδυάζω τα ασημένια και χρυσά μου κοσμήματα. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το ασήμι και το χρυσό. Μπορείς να αναμείξεις όλα τα μέταλλα, είτε πρόκειται για ροζ, κίτρινο ή λευκό χρυσό. Οι επιλογές είναι απεριόριστες, από κολιέ μέχρι βραχιόλια, σκουλαρίκια!



Δεν πρέπει να συνδυάζεις το καφέ με το μαύρο

Ένας κανόνας που σίγουρα έχουμε βαρεθεί να ακούμε όλες είναι πως το μαύρο και καφέ δεν ταιριάζουν καθόλου. Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή μοιάζουν τόσο πολύ δεν πρέπει να συνδυάζονται. Ωστόσο, αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αναληθές. Το μαύρο και το καφέ είναι και τα δύο ουδέτερα, επομένως μπορούν να συνδυαστούν πολύ εύκολα σε ένα σύνολο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @mimimoocher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καλό μήνα! 12 κομψά σύνολα για το style inspo του Νοεμβρίου

Embellished sweater: Το πιο WOW trend στα πουλόβερ - Πώς θα το υιοθετήσεις τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved