Καλό μήνα! 12 κομψά σύνολα για το style inspo του Νοεμβρίου

Για να αξιοποιήσεις στυλιστικά τη μεταβατική αυτή σεζόν!

Τα ηλιόλουστα πρωινά του φθινοπώρου αρχίζουν να δίνουν τη θέση τους σιγά-σιγά στις πιο μικρές μέρες, στις πιο μεγάλες νύχτες και στα παγωμένα πρωινά του χειμώνα.

Μπορεί να κατέβασες ήδη τα πουλόβερ και τα cozy layers σου και να τα τακτοποίησες στα ράφια της γκαρνταρόμπας σου, έχουμε ακόμα ωστόσο αρκετές εβδομάδες πριν αποχαιρετήσουμε το φθινόπωρο και πριν πέσει πολύ η θερμοκρασία.

https://www.instagram.com/p/CVlNyVyjh6s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτοί οι μεταβατικοί μήνες με άστατο καιρό κάνουν το ντύσιμο αρκετά δύσκολο. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε για εσένα 12 στυλάτα σύνολα που μπορείς να αντιγράψεις μέσα στον Νοέμβριο.

Style queen! 10 cozy σύνολα ιδανικά για τον ΟκτώβριοStyle queen!



Τι να φορέσεις

Δεν μπορείς πλέον να φορέσεις ένα φόρεμα και σανδάλια χωρίς να πάθεις κρυοπάγημα, οπότε layer up. Ήρθε η ώρα να επιδείξεις το νέο σου μπλέιζερ και το νέο μπουφάν που αγόρασες τον περασμένο μήνα.

Μπορεί να έχει κρύο και να είναι σκοτεινά έξω, αλλά μια πινελιάς χρώματο στην εμφάνισή σου ή ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ στο βραδινό σου σύνολο μπορούν να κάνουν το αγαπημένο σου πουλόβερ να φαίνεται σαν καινούριο. Δες ξανά τις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 για inspo ή μπες στο Instagram να δεις τα σύνολα των αγαπημένων σου influencers.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα αγαπημένα μας σύνολα και κάνε τον Νοέμβριο τον best dressed μήνα του 2021!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @viktoria.dahlberg

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved