Embellished sweater: Το πιο WOW trend στα πουλόβερ - Πώς θα το υιοθετήσεις τώρα

Ένα άνετο και ταυτόχρονα πολύ εντυπωσιακό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ο ήλιος τώρα δύει πριν από τις 6 μ.μ. και η αναπόφευκτη αλλαγή από τον παγωμένο στον ζεστό καφέ ή από το παγωμένο στο ζεστό τσάι έχει γίνει. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο μελαγχολικά αυτήν την εποχή του χρόνου. Οι συλλογές της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 που εμφανίστηκαν στις πασαρέλες τον περασμένο Φεβρουάριο έχουν φτάσει επιτέλους στα ράφια των αγαπημένων μας καταστημάτων.

Αυτό σημαίνει πως ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσεις τα χειμωνιάτικα wardrobe staples σου, όπως τα πανωφόρια, τις μπότες, και φυσικά τα sweaters. Για να φωτίσεις την ημέρα σου, εμείς σου προτείνουμε να υιοθετήσεις την νέα must-have τάση αυτής της σεζόν: το embellished sweater, δηλαδή το πουλόβερ με τα λαμπερά, κεντητά πετράδια.

https://www.instagram.com/p/CI3_jP0hW8y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Embellished πουλόβερ: Μπορεί να φορεθεί σε casual ή πιο formal looks

Πολύ συχνά, τα ρούχα που παρουσιάζονται στην πασαρέλα μπορεί να είναι λίγο over-the-top για τις καθημερινές εμφανίσεις μας, αυτό δεν ισχύει όμως με το embellished sweater. Αυτό το glamorous κομμάτι μπορεί να έκανε την εμφάνισή του πολλαπλές φορές στις πασαρέλες των Balmain, Brunello Cucinelli Paco Rabanne και Valentino, είναι όμως πολύ πιο… ευέλικτο και ευπροσάρμοστο απ’ ό,τι φαντάζεσαι!

plekta_trend.jpg

10 πλεκτά που θα σε ζεστάνουν το φθινόπωρο - Θα είσαι στυλάτη όλη την ημέρα!



Ενώ τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα tube tops είναι τα αγαπημένα items της Gen-Z όσον αφορά την επιστροφή των τάσεων της δεκαετίας του '00, το embellished πουλόβερ είναι μια τάση που μπορούν να υποστηρίξουν ξανά ακόμη και όσοι έζησαν εκείνη τη δεκαετία. Συνέχισε παρακάτω για να δεις τους τρόπους που τα πιο στυλάτα κορίτσια του Instagram φοράνε αυτό το πουλόβερ για να πάρεις έμπνευση και για τις δικές σου εμφανίσεις.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @alessandrarich

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα διπλώσεις τα πουλόβερ για να μην πιάνουν χώρο στην ντουλάπα (video)

Η Dua Lipa μας δείχνει τον πιο cool τρόπο να φορέσουμε το αγαπημένο μας πουλόβερ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved