Halloween alert! 10 WOW nail art που θα σε ξετρελάνουν

 

Τα σχέδια που σίγουρα θα ζηλέψεις και θα σε βάλουν σε πειρασμό.

Halloween… 31 Οκτωβρίου είναι η ημέρα που τα παιδιά (και οι μεγάλοι) στη Βόρεια Αμερική, στις ΗΠΑ και στον Καναδά, μεταμφιέζονται και τη νύχτα ο δρόμος γεμίζει από «τρομακτικές μορφές».

Φωτισμένες κολοκύθες, μεταμφιεσμένα παιδιά και ενήλικες, σκελετοί, μάγισσες «πάνω» στις σκούπες τους και πολλά γλυκά, κάνουν την περιφορά τους με έναν μαγικό και συνάμα τρομακτικό τρόπο.

Το look σου θα ανεβεί level

Εμείς, απ’ τη μεριά μας, πάντα κάθε χρόνο τέτοια εποχή επηρεαζόμαστε από την ενέργεια και αυτή την απίστευτη τρέλα του Halloween. Θέλουμε να μπούμε στο κλίμα ψάχνοντας δικές ιδέες για τρομακτικά κοστούμια και περίεργα χτενίσματα. Σε ένα τέτοιο look πώς θα μπορούσαν να λείπουν τα αντίστοιχα Halloween nails;

15 minimal nail art- Θα γίνεις η beauty queen του φθινοπώρου

Μα φυσικά και δεν θα μπορούσαν αφού δίνουν την τελευταία και πολύ σημαντική πινελιά για να ολοκληρωθεί το scary look σου και εγώ είμαι εδώ για να σου δώσω τις 10 πιο Wow ιδέες για σχέδια νυχιών. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου να διαλέξεις ποιο nail art ταιριάζει καλύτερα με την εμφάνιση που έχεις επιλέξει.



Υπερβολή; Και τι πειράζει;

Στο Halloween η υπερβολή δεν μας πειράζει καθόλου αφού ξέρουμε ότι κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι κατάλληλες για να βγάλουμε και λίγο το άχτι μας και να δοκιμάσουμε τρελά πράγματα.

Έτσι, από το πιο διακριτικό (που θα μπορούσε να είναι ένα nude χρώμα και από πάνω να παίξουν ελάχιστες πιτσιλιές αίματος) έως το πιο έντονο (τρελά σχέδια και νεκροκεφαλές) nail art, το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Πώς θα μπορούσε να λείπει και η πρότασή μου από το TikTok; Τι λέγαμε πριν; Διακριτικό αλλά συνάμα εντυπωσιακό. Ορίστε μια πρόταση λοιπόν.



Θες να δεις τα σχέδια που με ξετρέλαναν; Είμαι σίγουρη πως και σένα θα σου αρέσουν πολύ.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved