Τα pumpkin pizza bombs είναι το απόλυτο σνακ του TikTok για να γιορτάσεις το Halloween

Η πιο λαχταριστή συνταγή για να απολαύσεις το Halloween...τρώγοντας με την παρέα σου.

H πιο spooky ημέρα του χρόνου κατέφθασε και πιθανότατα έχεις κανονίσει να γιορτάσεις το Halloween με την παρέα σου σε κάποιο φιλικό σπίτι (αν όχι στο δικό σου).

Το φαγητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας παρεΐστικης βραδιάς και η πίτσα μια από τις πιο λαχταριστές-αγαπημένες επιλογές όλων των εφήβων. Μια άκρως ενδιαφέρουσα παραλλαγή της κλασικής πίτσας έχει γίνει viral στο TikTok και δεν είναι άλλη από τα pumpkin pizza bombs, τις μικρές ζυμαρένιες μπάλες πίτσας σε σχήμα κολοκύθας.

Φτιάχνονται πάρα πολύ εύκολα, με υλικά που έχεις στο σπίτι και ειλικρινά αξίζει να τη δοκιμάσεις για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου.

H απόλυτη συνταγή για pumpkin pizza bombs

Υλικά: 1 συσκευασία ζύμη για πίτσα
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι ζαμπόν ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο πεπερόνι
1/8 φλιτζάνι μαύρες ελιές κομμένες σε φέτες (προαιρετικά)
1/4 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο, 2 φλιτζάνια σάλτσα


Τip: Μπορείς να προσθέσεις οποιοδήποτε άλλο υλικό της αρεσκείας σου όπως μανιτάρια, καλαμπόκι, πιπεριά κ.ά.

https://www.instagram.com/reel/CyRHDMMu3Ug/

Πώς θα φτιάξεις 3 γευστικά σνακ με tortilla για κάθε ώρα της ημέρας

Εκτέλεση: Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μοτσαρέλα, το ζαμπόν, το πεπερόνι και τις ελιές. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη. Ανοίγουμε τη ζύμη της πίτσας και την κόβουμε σε 6 μερίδες. Πλάθουμε κάθε μερίδα σε σχήμα μπάλας.

Τοποθετούμε τη γέμιση στο κέντρο της κάθε μπάλας. Τραβάμε προς τα πάνω τα πλαϊνά της ζύμης και τσιμπάμε στην κορυφή δημιουργώντας μια σφιχτή ένωση. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν τρύπες διαφορετικά το τυρί θα χυθεί στο ταψί.

Παίρνουμε ένα σπάγγο και κόβουμε τέσσερα ίσα μέρη. Δένουμε τη ζυμαρένια μπάλα με το σχοινί ώστε να σχηματιστεί μια μικρή κολοκύθα. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 16 λεπτά. Καλή απόλαυση!

Πηγή κεντρικής: lifewithbrieb

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved