Το Halloween τελειώνει κι αυτά είναι τα πιο spooky μέρη για να το γιορτάσεις

Στις 31 Οκτωβρίου ολοκληρώνεται η πιο «τρομακτική» περίοδος του χρόνου, το Halloween. Αν δεν έχεις κανονίσει ήδη να πας σε κάποιο πάρτι, αυτά είναι τα μέρη στην πόλη που μπορείς να το γιορτάσεις.

Το Halloween φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, αφού την Τρίτη 31 Oκτωβρίου είναι η μέρα που γιορτάζεται κάθε χρόνο. Αν μέχρι στιγμής δεν έχεις κανονίσει να πας σε κάποιο πάρτι αλλά θες να γιορτάσεις κι εσύ την «ημέρα των νεκρών» υπάρχουν πολλές επιλογές στην πόλη για να μπεις σε mood.

pexels-jenny-k-607817.jpg

To Halloween στην Αθήνα

Αν σου αρέσει να μεταμφιέζεσαι, έχεις πάρει ήδη στολή ή έχεις δει όλα τα make up tutorials για το πώς να γίνει το πρόσωπό σου τρομακτικό και παράλληλα σου αρέσουν και οι λάτιν χοροί, το πάρτι στο Addictiva Bar στην Πανόρμου είναι αυτό που έψαχνες. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου το κουβανέζικο halloween πάρτι του το Addictiva Bar ξεκινάει στις 20.30 και πέραν του πολύ χορού, θα έχει διαγωνισμό και για τις τρεις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις με διάφορα δώρα. Αν από την άλλη δεν έχεις μεριμνήσει και δεν ξέρεις πώς να μεταμφιεστείς θα υπάρχει στον χώρο make up artist που θα σε κάνει την πιο «αποκρουστική» εκδοχή σου. Το μόνο που χρειάζεσαι δηλαδή είναι η καλή σου διάθεση.

395440224_322348417100515_2279998808162299148_n-640x335.jpeg

Αν δεν είσαι πάντως και τόσο fan του χορού ή των λάτιν, υπάρχει κι άλλη επιλογή, αφού το Six Dogs στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Μοναστηράκι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου στις 21.00 θα έχει το δικό του halloween πάρτι με τίτλο «Glow in the dark».

395983549_289382320721712_589450869253203790_n.jpg

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι για να γιορτάσεις το halloween πέρα από τέτοιου είδους πάρτι.

Μπορείς για παράδειγμα να πας επίσης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο Allou! Fun Park και να παίξεις με τους φίλους στα διάφορα παιχνίδια την ώρα που τρομακτικά «πνεύματα» πειρατών θα κάνουν τη βόλτα τους στον χώρο.

https://www.instagram.com/reel/Cy0yvMfLGpP/

Αν δεν προλάβεις να πας την Κυριακή κι επιλέξεις κάποια άλλη μέρα μέχρι το τέλος του Halloween μπορείς να γευτείς, στο διάλειμμά σου από τα διάφορα παιχνίδια, τα πραγματικά «ανατριχιαστικά» νόστιμα - όπως αναφέρει στο Instagram του το Allou! Fun Park - σνακ, όπως πίτσες με «μάτια» ή μαύρο παγωτό.

https://www.instagram.com/reel/CyslXavh_26/

Βέβαια γιατί να μη ζήσεις 20 λεπτά αξέχαστου τρόμου στο στοιχειωμένο «ξενοδοχείο» που βρίσκεται κοντά στο Μοναστηράκι; Το Athens Hall of Horrors και οι εφτά μεταμφιεσμένοι ηθοποιοί του, βρίσκονται εκεί όλο τον χρόνο και θα σε κάνουν μάλλον να «μετανιώσεις» που επέλεξες να βρεθείς στον δρόμο τους. Μπορείς να κλείσεις το εισιτήριό σου online επιλέγοντας τη μέρα και την ώρα που θες να πας με την παρέα σου.

https://www.instagram.com/reel/Cy5P-iMS5g4/

Αφού έχεις «πάρει» μια γερή δόση τρομάρας, μπορείς να μεταφερθείς για να απολαύσεις ένα γλυκάκι στο Little Kook που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση - επίσης στο Μοναστηράκι - και κάθε χρόνο τιμάει το Halloween με τον ευφάνταστο στολισμό του αλλά και τις υπέροχες γεύσεις του. Ο τρόμος «περνάει κι από το στομάχι» και τι καλύτερο από γλυκά με «σκουλήκια» ή γλυκά σε σχήμα νεκροκεφαλής?

Στο Aιγάλεω και το Cap Cap μπορείς επίσης να απολαύσεις μερικά από τα πιο «σιχαμένα» πιάτα, όπως το μαύρο burger του ή το γλυκάκι με δώρο ένα «δάχτυλο» επάνω του. Παράλληλα, επειδή αρκετά άτομα έχουν γενέθλια μέσα στο Halloween μπορείς να αγοράσεις και διάφορα δωράκια από εκεί ή ακόμα και μια spooky τούρτα για να τους κάνεις έκπληξη.

Kαι βέβαια, αν είσαι fan των γρίφων και του να λύνεις μυστήρια το μεγαλύτερο escape room στην live εκδοχή του έρχεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. Ένας «φόνος» στο κέντρο της Αθήνας περιμένει να τον εξιχνιάσεις. Για να τα καταφέρεις όμως θα πρέπει να καταφέρεις να αλληλεπιδράσεις με διάφορους κακούς από comics ή ταινίες τρόμου, που θα «κόβουν» βόλτες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας. Στο Athens Halloween Hunt είτε καταφέρεις μέσα σε 2,5 ώρες να εξιχνιάσεις την υπόθεση είτε όχι θα βγεις κερδισμένη, αφού θα ακολουθήσει πάρτι στην Αρχιτεκτονική.

https://www.instagram.com/p/Cx0KgmtsVHS/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved