Θες να θυμούνται όλοι το Halloween Party σου; Αυτές οι προτάσεις θα το απογειώσουν

Η πιο spooky εποχή του φθινοπώρου έφτασε με τα Halloween πάρτι να κορυφώνονται την τελευταία βδομάδα του Οκτώβρη. Έχεις λοιπόν, λίγο χρόνο ακόμα για να οργανώσεις το δικό σου τρομακτικό πάρτι για την «ημέρα των νεκρών».

Είμαστε στα μέσα του Οκτώβρη κι αν μη τι άλλο αυτός ο μήνας πέρα από το ότι μάς βάζει για τα καλά στην καρδιά του φθινοπώρου, μάς βάζει και σε ένα πρώτο εορταστικό κλίμα λίγο πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων, αφού είναι ο μήνας που γιορτάζεται το Halloween. Γιορτάζεται κάθε χρόνο την παραμονή της γιορτής των Αγίων Πάντων για την καθολική εκκλησία (1 Νοεμβρίου), δηλαδή στις 31 Οκτωβρίου και γενικότερα πέρα από τους αγίους, τιμά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων.

Και μπορεί να μην είναι ελληνική αυτή η γιορτή - αφού ξεκίνησε να γιορτάζεται στις χώρες του αγγλοσαξωνικού κόσμου - όμως σίγουρα τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιο διαδεδομένη και στη χώρα μας με όλο και περισσότερο κόσμο να μεταμφιέζεται και όλο και περισσότερα πάρτι να διοργανώνονται είτε ατομικά είτε σε bar και εστιατόρια.

pexels-craig-adderley-1557769.jpg

Τι είναι αυτό που θα κάνει το δικό σου Halloween πάρτι πετυχημένο;

Αν αποφασίσεις φέτος να διοργανώσεις το δικό σου Halloween πάρτι, θα πρέπει σίγουρα να δώσεις βάση στον στολισμό, ο οποίος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αναπάντεχος, εφευρετικός και τρομακτικός γίνεται. Βρήκαμε, λοιπόν κάποιες εύκολες και value for money ιδέες για να μείνει το πάρτι σου αξέχαστο.

Ξεκινώντας από τα ποτά που θα σερβίρεις ή και τα αναψυκτικά κάτι εύκολο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να βάλεις στα παγάκια μικρές πλαστικές αράχνες ή άλλα πλαστικά ζωύφια για να «μπουν» οι καλεσμένοι σου στο κλίμα με το «καλωσόρισμα».

Αντίστοιχα μπορείς να βρεις στο εμπόριο φόρμες ψησίματος με τρομακτικά σχέδια και να φτιάξεις ατομικές πίτσες, τάρτες ή γλυκά για να συνοδεύσουν το mood που ήδη θα έχει δημιουργηθεί από τα ποτά. Στο Tik Tok έχουν γίνει viral οι πίτσες σε σχήμα κρανίου, όπως θα δεις στο βίντεο πιο κάτω.

Μπορείς να έχεις και μια πιατέλα με διάφορα snacks, όπως μπισκότα κομμένα σε halloween σχήματα όπως κολοκύδα ή νυχτερίδα ή να φτιάξεις και τις μούμιες του Tik Tok από ζύμη και λουκάνικο - ουσιαστικά μια μικρή παραλλαγή του hot dog. Παράλληλα, πρόσθεσε και διάφορες μικρές λιχουδιές που είναι εύκολο να βρεις στο εμπόριο, όπως σοκολατένια ματάκια.

Ως προς τον γενικότερο στολισμό του σπιτιού σου σίγουρα θα πρέπει να έχεις και κάποιου είδους φωτισμό σε αντίστοιχο ύφος. Αν δεν θες να φτιάξεις τις κλασσικές κολοκύθες με τα «τρομερά» πρόσωπα, μπορείς να δημιουργήσεις φώτα - φαντάσματα με μπαλάκια του ping pong. Θα χρειαστείς λευκά φωτάκια, μπαλάκια του ping pong, γάζες, κόλλα, μαύρο μαρκαδόρο και κάτι αιχμηρό για να ανοίξετε την τρύπα στα μπαλάκια. Κολλάς μικρά κομμάτια γάζας πάνω στο μπαλάκι του ping pong, σχεδιάζεις ένα μικρό πρόσωπο φαντάσματος πάνω της, κάνεις μια τρύπα στην κορυφή για να περάσεις τις λάμπες μέσα από τις τρύπες και voilà! Έχεις εύκολα έναν spooky φωτισμό.

Πολύ σημαντικό επίσης, είναι να εντάξεις στον στολισμό σου και το στοιχείο της «έκπληξης». Μπορείς να βάλεις κάτι στο ψυγείο που να μην περιμένει κανείς ότι θα δει εκεί ανοίγοντάς το ή να γράψεις κάποια φράση από θρίλερ στον καθρέφτη του μπάνιου σου. Έτσι, οι καλεσμένοι σου θα τρομάξουν μεν αλλά θα γελάσουν κιόλας βλέποντας την εφευρετικότητά σου.

Για να ολοκληρωθεί, τέλος το Halloween mood στο πάρτι σου μπορείς να βάλεις στην τηλεόραση του σαλονιού σου να παίζουν ταινίες θρίλερ - στο mute εννοείται - που θα δώσουν μια γενικότερη αίσθηση «τρόμου».

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved