Το Σχολείο του Καλού και του Κακού και άλλες 4 ταινίες για σένα που λατρεύεις το Halloween!

Αυτές οι ταινίες θα σε βάλουν σε Halloween mood την κατάλληλη περίοδο!

Ο Οκτώβριος πέρα από τον αγαπημένο μήνα όσων δεν μπορούν να αποφασίσουν αν μισούν περισσότερο τη ζέστη ή το κρύο, αποτελεί και τον αγαπημένο μήνα όσων αγαπούν το Halloween αλλά και κάθε ευκαιρία για πάρτι μασκέ και ταινίες τρόμου.

Επειδή ξέρουμε πόσο ανυπομονείς για τα φετινά Halloween πάρτι σου προτείνουμε πέντε ταινίες που μπορούν να σε βάλουν για τα καλά σε Halloween mood μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.

Τρέξε! (Get Out, 2017)

Ο Αφροαμερικανός Chris θα συνοδεύσει τη λευκή κοπέλα του Rose στο πατρικό της για να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο με τους γονείς της και τον αδερφό της Jeremy. Αρχικά, ο Κρις θεωρεί πως η παράξενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι, όπου το υπηρετικό προσωπικό είναι μαύροι, κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας οικογενειακής συνάθροισης οφείλεται στη διαφυλετική επιλογή της Rose, σύντομα όμως βρίσκεται αντιμέτωπος με την τρομακτική αλήθεια.

Το Σχολείο του Καλού και του Κακού (The School for Good and Evil, 2022)

Η φιλία των κολλητών Sophie και Agatha δοκιμάζεται όταν αναγκάζονται να πάνε σε ένα μαγικό σχολείο που ετοιμάζει τους μελλοντικούς ήρωες και κακούς παραμυθιών.

Ghostbusters (1984)

Μια περίεργη ομάδα από επιστήμονες κυνηγάει και συλλαμβάνει φαντάσματα που τα φυλακίζει σ' ένα διαμέρισμα της Νέας Υόρκης μέσα σε ειδικές παγίδες. Τα φαντάσματα όμως δραπετεύουν και παίρνουν τους δρόμους και τις γειτονιές της Νέας Υόρκης δημιουργώντας απίθανες καταστάσεις.

Η νύχτα με τις μάσκες (Halloween, 1978)

Μετά την δολοφονία της αδελφής του και αφού πέρασε δεκαπέντε χρόνια έγκλειστος σε ψυχιατρείο, ο Michael Myers θα αποδράσει και θα επιστρέψει στην γενέτειρα του, μια φανταστική επαρχιακή πόλη, για να συνεχίσει το έργο του. Στόχος του μια παρέα εφήβων και η τελική αναμέτρηση με την babysitter (Jamie Lee Curtis).

Οικογένεια Άνταμς (The Addams Family, 1991)

Οι Άνταμς αναζητούν ένα θείο τους, ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και 25 χρόνια. Θέλοντας να τους εκμεταλλευτεί, κάποιος απατεώνας τούς παρουσιάζει έναν υποτιθέμενο θείο Φέστερ, ο οποίος όμως δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στο περιβάλλον αυτής της περίεργης και εξωπραγματικής οικογένειας.

Πηγή κεντρικής εικόνας: netflix

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved