Skirt alert! Η φούστα πρωταγωνιστεί το φθινόπωρο - Πώς θα τη φορέσεις

Θα αντικαταστήσουν ακόμα και τα τζιν σου φέτος!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει περάσει (και το γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να μεταφέρεις όλα σου τα καλοκαιρινά ρούχα – εκτός από τα τζιν και τα φούτερ – στην αποθήκη σου.

Αντιθέτως, ψάξε τρόπους για να παραμείνεις στυλάτη και κομψή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους που μπορείς να διασφαλίσεις ότι τα σύνολά σου θα είναι στυλάτα και ευέλικτα είναι να βάλεις τις φούστες στην καθημερινότητά σου.

Ένα άνετο κομμάτι ιδανικό για το φθινόπωρο

Μπορεί τα φορέματα να τραβάνε την προσοχή, όμως και οι φούστες - με σωστό styling- μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχα outfits.

Οι φούστες είναι ένα κομμάτι παντός καιρού και λανθασμένα θεωρείται από πολλούς καλοκαιρινό ρούχο. Ένας ακόμη λόγος που αξίζει να τις προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου είναι το γεγονός πως είναι άνετες, και η ανάγκη μας για την άνεση είναι σίγουρα μια συνήθεια της καραντίνας που θέλουμε να κρατήσουμε.

Tennis skirt: Η φούστα των αθλητριών είναι ό,τι πιο hot θα φορέσεις φέτος



Τα trending styles και πώς να τα φορέσεις

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά - mini, midi, αέρινες, εφαρμοστές, μάλλινες, σατέν, δερμάτινες, πλισέ – ο αριθμός των φθινοπωρινών συνόλων με φούστες που μπορείς να δημιουργήσεις είναι πραγματικά ατελείωτος.

Γι’ αυτήν την σεζόν, μπορείς να συνδυάσεις τη φούστα σου εύκολα με οποιοδήποτε μακρυμάνικο t-shirt, ένα πουκάμισο ή ένα φούτερ, και είσαι έτοιμη για τις εξορμήσεις σου.

https://www.instagram.com/p/CUmSlo-sQfw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για να στο αποδείξουμε, συγκεντρώσαμε 7 σύνολα που θα θελήσεις να αντιγράψεις αμέσως μόλις τα δεις.

Από τη δερμάτινη φούστα, μέχρι τη φούστα με τα κρόσσια, δες παρακάτω όλους τους τρόπους που μπορείς να φορέσεις αυτό το κομμάτι τη φετινή σεζόν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved