Tennis skirt: Η φούστα των αθλητριών είναι ό,τι πιο hot θα φορέσεις φέτος

Είναι αναμφίβολα μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν.

Η άνοιξη είναι εδώ για τα καλά και εμείς ανυπομονούμε να φορέσουμε όλα τα χρωματιστά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μας. Όπως κάθε σεζόν, έτσι και τώρα περιμέναμε να δούμε ποια θα είναι τα μεγάλα fashion trends που έρχονται για να κυριαρχήσουν.

Μπορεί εν μέσω lockdown να περιορίσαμε αρκετά τις ενδυματολογικές επιλογές μας ωστόσο η επιστροφή στην κανονικότητα είναι κοντά. Αυτό σημαίνει πως θα φορέσουμε ξανά τα αγαπημένα μας biker shorts, mini φορέματα και όλα τα must-have κομμάτια αυτής της περιόδου.

Το Instagram και τα social media επηρεάζουν άμεσα τις τάσεις ενώ όλες αντλούμε έμπνευση από εκεί για τα δικά μας μελλοντικά outfits. Τις τελευταίες ημέρες ένα αγαπημένο fashion trend που έκανε χαμό στα 90's φαίνεται ότι επιστρέφει δυναμικά αυτή την άνοιξη.

Αν δεν πάει κάπου το μυαλό σου, εμείς έχουμε την απάντηση. Ο λόγος για τις tennis skirts, τις φούστες που έχουν ίδιο σχήμα και σχέδιο με αυτές που φορούν οι τενίστριες όταν αγωνίζονται. Άνετες, θηλυκές και πολύ μοντέρνες θα δώσουν teen vibes στο ντύσιμό σου ενώ παράλληλα θα συνθέσουν υπέροχα looks. Δεν είναι λίγες οι bloggers που έχουν ήδη υιοθετήσει το μεγάλο trend, χαρίζοντάς μας εικόνες γεμάτες στυλ. Το μόνο σίγουρο είναι πως ανεξάρτητα εάν αθλείσαι, οι tennis skirts αξίζει να είναι η επόμενη προσθήκη της γκαρνταρόμπας σου.

Δες επίσης: 5 stylish τρόποι για να φορέσεις τα μποτάκια σου αυτή την Άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CMfXZSjp457/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CMPbB3Qpy7s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε tennis skirts για να υιοθετήσεις το επιτυχώς το trend.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved