Θέλεις αστραφτερό χαμόγελο; 3 υλικά της κουζίνας που θα σε βοηθήσουν να το αποκτήσεις

Κι όμως! Μπορείς στο σπίτι, ακολουθώντας μερικά tips, να αποκτήσεις τα πιο λευκά δόντια ever!

Μήπως συνειδητοποίησες ένα πρωινό εκεί που πλενόσουν ότι τα κάτασπρα δόντια σου είχαν πάψει να είναι και τόσο άσπρα; Αναρωτήθηκες μήπως τελευταία έχεις ξεχάσει να πας στον οδοντίατρο; Ψυχραιμία!

Εδώ σου έχω τη λύση και συγκεκριμένα 5 βήματα που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα πιο λευκά δόντια φροντίζοντάς τα μόνη σου στο σπίτι.

Μην ξεχνάς το στοματικό διάλυμα μετά το πλύσιμο των δοντιών- Έχει τεράστια οφέλη

Μαγειρική σόδα

Ναι καλά διάβασες! Η μαγειρική σόδα θα σου λύσει τα χέρια. Το βούρτσισμα των δοντιών με μαγειρική σόδα είναι ευεργετικό για να μετριάσει τη συσσώρευση λεκέδων, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Αυτό, βέβαια, δεν πρέπει να γίνεται καθημερινά, αλλά μόνο μία φορά την εβδομάδα!

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείς να χρησιμοποίησες τη μαγειρική σόδα, είναι να την αναμίξεις με το στοματικό διάλυμα και να κάνεις γαργάρες. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

via GIPHY

Μην ξεχνάς το οδοντικό νήμα

Αυτό μπορεί να ακούγεται αδιάφορο και βαρετό σαν διαδικασία, αλλά οι ειδικοί επαναλαμβάνουν συνεχώς τη σημασία του νήματος. Σύμφωνα με τους οδοντιάτρους, όχι μόνο το οδοντικό νήμα κάνει τα δόντια και τα ούλα πιο υγιή, αλλά βοηθά επίσης στην απομάκρυνση των λεκέδων των δοντιών.

Επίσης, ο καθαρισμός της γλώσσας (θα την τρίψεις με οδοντόβουρτσα) βοηθάει στην αφαίρεση λεκέδων και βακτηρίων.



Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας, ύστερα από μια έρευνα που έκανα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσεις τα δόντια σου καθαρά. Περιέχει βιταμίνες Α, D, Ε και Κ και έχει φυσικές αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Στην πραγματικότητα, βοηθά ακόμη και στην καταπολέμηση της πλάκας και της ουλίτιδας.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη. Απλά μπορείς να πλένεις τα δόντια σου με βιολογικό λάδι καρύδας καθημερινά - συμπληρωματικά με την οδοντόκρεμά σου και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Go girl!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved