Τόλμησα το πιο hot hair trend! Κοντά μαλλιά μετά από 6 ολόκληρα χρόνια (photos)

Η ζωή μας χρειάζεται αλλαγές και -πίστεψέ με- ένα νέο κούρεμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεωθείς.

Τα μαλλιά μας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και girly χαρακτηριστικά στην εμφάνισή μας. Κάθε κοπέλα ονειρεύεται μακριά, πλούσια και όμορφα μαλλιά και παλεύει με διάφορα προϊόντα για να τα αποκτήσει. Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Ποτέ δεν μου άρεσαν και τόοοοσο πολύ τα μαλλιά μου. Θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί. Είμαι από εκείνες που έχουν πολλές αλλά δυστυχώς λεπτές τρίχες με αποτέλεσμα να μην έχουν όγκο και όταν μακραίνουν να δείχνουν εντελώς άχαρα. Το DNA βλέπεις φρόντισε να κληρονομήσω των τύπο μαλλιών του μπαμπά. Δεν πειράζει όμως καθόλου.

Για τρίχες θα σκάμε;

Γενικά ενημερώνομαι συχνά για τις τάσεις και όλα τα hot κουρέματα της σεζόν. Πριν λίγες ημέρες διάβασα στο Queen.gr (κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τα πάντα) πως το καρέ κούρεμα έχει κάνει δυναμικό comeback με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότερες stars να το επιλέγουν. Μόλις είχα γυρίσει από διακοπές και όπως φαντάζεσαι τα μαλλιά μου δεν ήταν στην καλύτερή τους κατάσταση. Είχαν μακρύνει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ενώ ήταν αρκετά αφυδατωμένα από τον ήλιο και τη θάλασσα παρά το γεγονός ότι τα πρόσεχα ιδιαίτερα με αντηλιακό και λάδια μαλλιών.

Mocha melt: Το πιο hot hair color trend για να υποδεχθείς το φθινόπωρο με στυλ

Η μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμουν

via GIPHY

Ένα καμπανάκι άρχισε να ηχεί μέσα μου και η σκέψη μιας μεγάλης αλλαγής γινόταν ολοένα και πιο έντονη. «Θα κόψω πάρα πολύ τα μαλλιά μου, το αποφάσισα», είπε σε φίλες και συναδέλφους χωρίς ωστόσο να το έχω αποφασίσει οριστικά. Μέχρι και poll στο Ιnstagram έβαλα με τους περισσότερους ακόλουθους να ψηφίζουν θετικά το καρέ κούρεμα που ήθελα να δοκιμάσω. «Θα μου πετύχουν όμως το κούρεμα που θέλω;», σκεφτόμουν. Έτσι, πήρα τη γενναία απόφαση, σήκωσα το κινητό και έκλεισα ραντεβού στο κομμωτήριο όπου δουλεύει μια πολύ καλή μου φίλη, η οποία είναι expert στα κουρέματα.

#BEFORE

kourema

Σάββατο πρωί, ξύπνησα κεφάτη και έτοιμη για την μεγάλη αλλαγή. Γύρω στις 12 βρισκόμουν ήδη στη Γλυφάδα και στο κομμωτήριο όπου δουλεύει η Δέσποινα Πασσαλή, την οποία θα αποκαλώ από εδώ και στο εξής χρυσό ψαλίδι.

Με τη Δέσποινα γνωριζόμαστε χρόνια, όμως, δεν με είχε κουρέψει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Αφού λοιπόν της έδειξα φωτογραφίες από το κούρεμα που ήθελα, ξεκίνησε το μεγάλο #hairtransformation. Αξίζει να σου πω πως είχα πολλά χρόνια να κόψω τόσο κοντά τα μαλλιά μου (6 συγκεκριμένα) και ένας φόβος με είχε κυριεύσει.



Whaaaaat? Η Lorde έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη (photos)

kare kourema3

Δεν σου κρύβω πως το νέο μου μαλλί είναι απλά #σοκ και μου αρέσει απίστευτα πολύ. Εύκολο στο χτένισμα και αρκετά στυλάτο. Έχω ήδη αγοράσει νέα hair clips για να φοράω καθημερινά στο γραφείο.

Ας μη σε κουράζω όμως άλλο, κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις βήμα-βήμα την εντυπωσιακή αλλαγή μου.

Πώς σου φαίνεται το νέο look; Περιμένω τα σχόλιά σου στη σελίδα μας στο Facebook.

Σε φιλώ,

Χριστίνα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved