Whaaaaat? Η Lorde έγινε ξανθιά και είναι αγνώριστη (photos)

Σκέψου και εσύ αν θες να το τολμήσεις!

Μετά από 4 χρόνια απουσίας, η 24χρονη Lorde που έγινε διάσημη με το τραγούδι «Royals», επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ με τίτλο «Solar Power», το οποίο κυκλοφόρησε στις 20 Αυγούστου.

Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν είναι πλέον η teen queen που κυκλοφορούσε dark-pop κομμάτια όπως το προαναφερόμενο. Αντιθέτως, γι’ αυτό το άλμπουμ η Lorde έχει παρουσιάσει κάτι πιο ποιοτικό που δεν ακολουθεί τις τάσεις της βιομηχανίας. Αυτή την εβδομάδα, η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της «Mood Ring». Σε αυτό, μια είναι η λεπτομέρεια που ξεχωρίζει: τα ξανθά μαλλιά της.

#Breaking! Η Selena Gomez έγινε ξανθιά



Ποιες το έκαναν πριν από εκείνη

Η αποκάλυψη έκανε τον κόσμο να τη συγκρίνει με την πρόσφατη μεταμόρφωση της Billie Eilish καθώς και της ηθοποιού Anya Taylor-Joy.

Πολλοί θυμήθηκαν, επίσης, τον χαρακτήρα της Emilia Clarke στο Game of Thrones, την Daenerys Targaryen, καθώς τα ξανθά μαλλιά της Lorde σίγουρα θυμίζουν αυτήν την εμβληματική εμφάνιση.

Είναι πράγματι δικά της ή μια περούκα;

Φαίνεται εξαιρετικά πιθανό ότι τα ξανθά μαλλιά της Lorde δεν είναι καν δικά της, αφού εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα με τις καστανές μπούκλες της.

Για τους περισσότερους διάσημους, το πραγματικό χρώμα των μαλλιών τους μπορεί να επαληθευτεί μέσω των λογαριασμών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η Lorde διέγραψε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της όταν άρχισε να κυκλοφορεί καινούρια μουσική. Έτσι, οι θαυμαστές της θα πρέπει απλώς να περιμένουν την επόμενη δημόσια εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CStyX7Hs1Vs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέχρι τότε, συνέχισε παρακάτω για να θυμηθείς τις άλλες celebs που έγιναν ξανθές τα τελευταία χρόνια.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @wonderland

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved