Dua Lipa: Είναι 90's queen και αυτό το outfit της το αποδεικνύει

Άλλη μια καλή στιγμή μόδας για την Dua Lipa!

Είναι προφανές πως η Dua Lipa είναι obsessed με τη δεκαετία του ’90 και του 2000, και έχει στόχο να φέρει τις τάσεις εκείνης της εποχής πίσω στη μόδα. Ένα από τα πρόσφατα σύνολά της μας έδωσε πολλή έμπνευση…so thank you!

Πόσο μπροστά! Η Dua Lipa συνδύασε το πιο hot swimwear trend με το κοστούμι της- Κάν' το κι εσύ

Τι φόρεσε

Η σταρ, η οποία πήγε για διακοπές στην πατρίδα της, την Αλβανία, ανέδειξε το σύνολό της σε μια σειρά φωτογραφιών στο Instagram, συνδυάζοντας ένα ζευγάρι φωτεινά μοβ mules με τετράγωνο τακούνι, μια μαύρη midi φούστα με ψηλό σκίσιμο και ένα μακρυμάνικο τρυπητό crop top που δένει με κορδόνια στη μέση – όλα αυτά τα items είναι από τα hits της σεζόν.

Τα αξεσουάρ που επέλεξε συμπεριλαμβάνουν πολλά δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ένα χρυσό βραχιόλι ποδιού. Το makeup της ήταν πολύ διακριτικό, και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα πίσω. Αυτή η εμφάνιση είναι σίγουρα μια που θα περιμέναμε για το «δημοφιλές κορίτσι» κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε μια εφηβική ταινία της δεκαετίας του '90.

Τα παπούτσια, φυσικά δημιουργία του The Attico, ήταν ο σταρ της εμφάνισής της. Το έντονο μοβ χρώμα και το ψηλό τακούνι έκλεψαν την παράσταση και έκαναν αντίθεση με την glamorous και edgy μαύρη μπλούζα και φούστα της.



Οι προηγούμενες εμφανίσεις της

Αυτά τα μοβ παπούτσια δεν είναι το μοναδικό throwback statement κομμάτι που φόρεσε η τραγουδίστρια στην Αλβανία. Φόρεσε επίσης ένα μπλε mini φόρεμα συνδυασμένο με μπλε σκιά ματιών, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90, καθώς και ένα bodycon mini φόρεμα με κοψίματα που θα φανταζόμασταν την Christina Aguilera να φοράει μερικά χρόνια πριν.

https://www.instagram.com/p/CSRQhrfsHkR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ανυπομονούμε να δούμε το επόμενό της σύνολο!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved