Πόσο μπροστά! Η Dua Lipa συνδύασε το πιο hot swimwear trend με το κοστούμι της- Κάν' το κι εσύ

Ποιος είπε ότι πρέπει να βρίσκεσαι κοντά στο νερό για να φορέσεις ένα μπικίνι;

 

Την Παρασκευή (23/7), η Dua Lipa πόζαρε και μοιράστηκε με το κοινό της το θεϊκό outfit που επέλεξε να φορέσει για τη νυχτερινή της έξοδο. Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα neon πορτοκαλί κοστούμι, από το brand David Koma, και το συνδύασε με ένα tie-up μαύρο μπικίνι top του ίδιου brand. Το μπικίνι top ήταν στολισμένο με δυο oversized κεντήματα λουλουδιών, τα οποία κοσμούσαν κρύσταλλα Swarovski.

Τα αγαπημένα μαγιό των celebs τώρα μπορούν να γίνουν και δικά σου

Τα αξεσουάρ που ολοκλήρωσαν το σύνολο

Η Dua ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια μαύρη τσάντα και αρκετά δαχτυλίδια στα δάχτυλά της. Η τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της «χθες το βράδυ» με εμάς να καταλαβαίνουμε ότι νιώθει πολύ περήφανη για αυτήν τη sexy εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CRqeKJXMRgH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που επέλεξε ένα πορτοκαλί κοστούμι, αφού αυτό το χρώμα αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και το έχουμε δει σε πολλές συλλογές Οίκων Μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021.



Το κοστούμι must-have item και για την επόμενη σεζόν

Επίσης, καθώς οι περισσότερες από εμάς έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα προ Covid-19 (όσο αυτό είναι εφικτό), το κοστούμι ενδέχεται να γίνει ένα από τα must-haves αυτής και της επόμενης σεζόν.

Σκέψου μόνο ότι κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, πολλές influencers και celebrities φωτογραφήθηκαν φορώντας μπλέιζερ με τούλινες φούστες και αρβύλες.

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να αντιγράψεις και εσύ αυτό το σύνολο στην επόμενή σου έξοδο; Δες το καλύτερα στην παρακάτω gallery!

Cover photo: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved