Θέλεις να κάνεις τη διαφορά; Φόρεσε τα σκουλαρίκια σου τόσο απρόβλεπτα όσο η Dua Lipa

Ξέφυγε και εσύ από την κλασική εικόνα των δύο πανομοιότυπων σκουλαρικιών!

 

Η ποπ σταρ, Dua Lipa, ξέρει πολύ καλά πως να φορέσει και να συνδυάζει τα κοσμήματά της. Η έμπειρη trendsetter υιοθετεί πάντα τις πιο νέες τάσεις – φοράει για παράδειγμα τα κολιέ με τις χάντρες με παιχνιδιάρικα μπλουζάκια ή συνδυάζει τα πολύχρωμα δαχτυλίδια της με εξίσου πολύχρωμα σκουλαρίκια.

Πόσο μπροστά! Η Dua Lipa συνδύασε το πιο hot swimwear trend με το κοστούμι της- Κάν' το κι εσύ

Τα Prada σκουλαρίκι της Dua Lipa

Στις 3 Αυγούστου 2021, λοιπόν, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, ενώ έκανε διακοπές με γονείς και φίλους στην Αλβανία, την πατρίδα της. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, φόρεσε ένα βαμβακερό minidress με ζώνη από το brand The Attico, ένα ζευγάρι τακούνια από την ίδια εταιρεία, και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου από τον οίκο Balenciaga. Το επίκεντρο της εμφάνισής της, όμως, ήταν το μοναδικό σκουλαρίκι με την υπογραφή Prada.

https://www.instagram.com/p/CSHkfH6MAJr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ενώ αυτό το κόσμημα με το λογότυπο του οίκου μπορεί να φορεθεί μόνο του, εκείνη επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ασημένιο σκουλαρίκι. Η Lipa ολοκλήρωσε το σύνολό της με άλλα αξεσουάρ, όπως ένα σμαραγδένιο πράσινο δαχτυλίδι και ένα κολιέ.



Το Mix n' match trend

Να θυμίσουμε πως αυτή η τάση, το να κάνεις δηλαδή mix' n' match και στα σκουλαρίκια, ήταν παντού το 2018 και το 2019. Οίκοι μόδας όπως οι Oscar de la Renta και Gucci, συνδύασαν αταίριαστα σκουλαρίκια στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Άλλες διάσημες, όπως η Gigi Hadid, έχουν κάνει και αυτές mix' n' match στα σκουλαρίκια.

https://www.instagram.com/p/By3MqKyn5dd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα μπεις στον πειρασμό να φορέσεις τα ίδια σκουλαρίκια και στα δύο αυτιά, εμείς θα σου προτείναμε να ξεφύγεις από τους αυστηρούς κανόνες και να ακολουθήσεις την συμβουλή της Dua Lipa.

Cover photo: @dualipa

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved