Η Hailey Bieber έκανε baby braids στα μαλλιά- Από εμάς είναι ναι!

Το μοντέλο λατρεύει να πειραματίζεται με τα μαλλιά του και εμείς δεν χορταίνουμε να τη χαζεύουμε κάθε φορά!

Μέσα στην καραντίνα δημιουργήθηκαν άπειρες τάσεις στα μαλλιά κι εμείς βλέπαμε τη μία star μετά την άλλη να πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Kendall & Kylie Jenner, Gigi Hadid και Vanessa Hudgens ήταν μόνο μερικές από τις celebrities που άλλαξαν hair look και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Αν ρωτάς για τη Hailey Bieber… Όχι! Δεν τόλμησε κάτι ανατρεπτικό. Τώρα, όμως, δοκίμασε ένα από τα πιο hot hair trends του lockdown: τα baby braids.

Baby braids! Η Ariana Grande με το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

Η Hailey Bieber με baby braids

Η Hailey Bieber επισκέφθηκε πρόσφατα την προσωπική της hairstylist, Amanda Lee, και έκανε ένα από τα πιο «πολυφορεμένα» χτενίσματα της καραντίνας, που δεν είναι άλλο από τα baby braids.

Μιλάμε, φυσικά, για αυτά τα μικροσκοπικά πλεξουδάκια που γίνονται δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο με τα υπόλοιπα μαλλιά να έχουν το οποιοδήποτε hairstyle.

https://www.instagram.com/p/CRw81QFL1O2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Hailey αποφάσισε να αφήσει όλα τα μαλλιά της χαλαρά, σε waves κάτω, κάνοντας δύο super cute & cool baby braids. Θεϊκό και πανεύκολο το χτένισμά της, δεν συμφωνείς;

Να σου πω σε αυτό το σημείο πως το μοντέλο δεν κάνει για πρώτη φορά τέτοιου είδους πλεξούδες. Και στο παρελθόν έχει πειραματιστεί με παρόμοιου είδους πλεξούδες, όπως είναι τα accents braids. Check την gallery για να πάρεις έμπνευση, αν θες.

Συνδύασε τα baby braids με άλλα χτενίσματα

Baby braids μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου αφήνοντάς τα κάτω, ελεύθερα, όπως η Hailey. Όχι μόνο, όμως!

Αυτές οι πλεξούδες θα είναι τέλειες και αν πιάσεις κότσο τα μαλλιά σου, χαμηλή αλογοουρά ή half-up! Δεν υπάρχουν περιορισμοί σε αυτό το hairstyle… Α! Και κάτι ακόμη.



Μη φοβηθείς να κάνεις baby braids τόσο στην εξόρμηση σου στην παραλία όσο και στη βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου. Θα τους ξετρελάνεις όλους!

Cover photo: @maryphillips

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved