Baby braids! Η Ariana Grande με το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού

Μια νέα εποχή ξεκινά για την αγαπημένη σου τραγουδίστρια!

Όταν σκέφτεσαι την Ariana Grande αμέσως σου έρχεται στον νου η signature αλογοουρά της. Η τραγουδίστρια δεν απαρνιέται ποτέ το χαρακτηριστικό, πολύ μακρύ ponytail της, το οποίο είναι αξιοζήλευτο. Ή μάλλον… σχεδόν ποτέ!

Το διαφορετικό χτένισμα της Ariana

Η τραγουδίστρια φαίνεται πως διανύει μια περίοδο πειραματισμών στην εμφάνισή της. Γιατί το λέω αυτό; Διότι πρόσφατα αποφάσισε να αλλάξει τη signature αλογοουρά της και να δοκιμάσει baby braids.

Για την ακρίβεια, η Ariana πόζαρε στο Instagram της έχοντας πιάσει σε ponytail τα μαλλιά, αλλά αφήνοντας δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της δυο τούφες πιασμένες σε μικροσκοπικά πλεξουδάκια. Η αλήθεια είναι πως δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες αλλαγές, αλλά και πάλι ήταν... super hot!



Στην παρακάτω gallery θα τη δεις καλύτερα και θα θες… να κάνεις το χτένισμά της ASAP!

Έχεις δει φωτογραφίες της Ariana από τον γάμο της; Ήταν σαν πριγκίπισσα του παραμυθιού!

Κάν’ το όπως η Ariana

Τα baby braids και οποιουδήποτε είδους πλεξούδες είναι must χτενίσματα για το καλοκαίρι. Είναι εύκολα, προσδίδουν στυλ και δίνουν ένα ξεχωριστό και girly twist σε κάθε εμφάνισή σου.

https://www.instagram.com/p/CQYzrJ3nFL3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Baby braids, πλεξούδα ψαροκόκαλο, γαλλική ή ανάποδη πλεξούδα και boxer braids μπορείς άνετα να κάνεις για να πας στην παραλία, για να πας για καφέ με τις κολλητές σου, αλλά και στη βραδινή σου έξοδο. Ακόμα να τις δοκιμάσεις; Αυτό το καλοκαίρι «παίξε» με τα μαλλιά σου και γίνε η απόλυτη hair queen. Μπορείς και θα τα καταφέρεις!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved