Η Natalia Bryant ποζάρει με το ωραιότερο φόρεμα ever στην αποφοίτησή της

Η κόρη του αείμνηστου Kobe Bryant αποφοίτησε και έκανε την ωραιότερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα.

Η Natalia Bryant παρεβρέθηκε στο πάρτι αποφοίτησής της και δημοσίευσε αργότερα μια εκθαμβωτική φωτογραφία. Η 18χρονη κόρη του αείμνηστου μπασκετμπολίστα Kobe Bryant, φόρεσε ένα παραμυθένιο maxi ροζ φόρεμα από τούλι. Τα κομψά μπεζ πέδιλά της ολοκλήρωσαν την εμφάνιση με τον ωραιότερο τρόπο ενώ η νεαρή έλαμπε από χαρά.

Όλοι οι αγαπημένοι της φίλη έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο όμορφη και κομψή έδειχνε ανάμεσά τους η Millie Bobby Brown και η Yara Shahidi. Η οικογένεια της Natalia φρόντισε να κάνει αξέχαστη την ημέρα της αποφοίτησης με τη Vanessa Bryant να βρίσκεται πίσω από την εορταστική διακόσμηση-έκπληξη στο σπίτι.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ», έγραψε η 18χρονη σε Instagram-story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποφοίτηση της Natalia συνέπεσε με την τελετή του Hall of Fame όπου η κόρη του Kobe παρέλαβε το σακάκι του και συγκίνησε τους πάντες. Η νεαρή κατάφερε να βρεθεί και στα δύο σημαντικά events αφού η μαμά της δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να της στερήσει τη βραδιά της αποφοίτησης.

«Η Natalia παραλίγο να χάσει τον χορό αποφοίτησης χθες το βράδυ. Όταν ήμουν στην ηλικία της, ο Kobe και εγώ ήμασταν αρραβωνιασμένοι και είχε ένα παιχνίδι play-off τη νύχτα της αποφοίτησής μου. Ο Kobe δεν ήθελε να πάω στο χορό χωρίς αυτόν και εγώ δεν ήθελα να πάω χωρίς εκείνον. Όταν ακούσαμε ότι η αποφοίτηση της Νatalia είναι την ίδια ημέρα με την τελετή του Hall of Fame, ξαφνιαστήκαμε και γελάσαμε. Η Natalia βίωσε μια μεγάλη απώλεια κι εγώ δεν μπορούσα να την αφήσω να χάσει τη ξεχωριστή αυτή ημέρα της ζωής της. Σε ευχαριστώ που πέταξες για να παραλάβεις το σακάκι του μπαμπά και γύρισες στο σπίτι το επόμενο πρωί» έγραψε η Vanessa Bryant για την κόρη της.

mpalonia

Δες επίσης: Shopping Guide: Τα ψηλόμεσα σορτς που θα κάνουν πιο cool το καλοκαίρι σου

https://www.instagram.com/p/CPBmoREDUAR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/reel/CPAEMoqhT0f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @nataliabryant

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved