Είσαι ξανθιά; Αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα ρούχων για εσένα

Όλες οι αποχρώσεις στις οποίες πρέπει να επενδύσεις.

Οι ξανθιές είναι αναμφίβολα ένα μεγάλο μέρος του συνόλου. Τα κορίτσια με ανοιχτόχρωμα μαλλιά δεν πρέπει να επιλέγουν τα ίδια χρώματα με τις πολύ μελαχρινές αφού κάτι τέτοιο δεν τις κολακεύει. Σίγουρα, είναι διασκεδαστικό να πειραματιστείς με νέες αποχρώσεις ρούχων όπως το ασήμι και το λιλά αφού το ξανθό μαλλί που διαθέτεις σου δίνει περισσότερη ελευθερία επιλογών.

Φρόντισε να εντάξεις asap τα παστέλ χρώματα στην γκαρνταρόμπα σου όπως το πράσινο της μέντας, το baby blue, το ανοιχτό ροζ και το φωτεινό γκρι, αφού σου ταιριάζουν όοσ τίποτε άλλο. Την ίδια ώρα οι τόνοι του μωβ και του ροζ είναι ιδανικοί για εσένα αφού θα σε φωτίσουν και θα δώσουν girly διάθεση σε όλα σου τα looks.

Επιπλέον αξίζει να επενδύσεις σε τόνους του κόκκινου και του πορτοκαλί όπως και στο τιρκουάζ. Το μαύρο παραμένει η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή για τις ξανθιές οπότε μην ξεχάσεις να φορέσεις το αγαπημένο σου little black dress. Τέλος, απόφυγε να φοράς πολλά θερμά χρώματα ταυτόχρονα γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σε δικαιώσει.

Δες επίσης: Phone charms: Το νέο trend που έχουν αγαπήσει όλες οι αγαπημένες μας celebs

https://www.instagram.com/p/B58xdWFDciX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CN3hr-blcoW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @haileybieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved