Phone charms: Το νέο trend που έχουν αγαπήσει όλες οι αγαπημένες μας celebs

Η τάση που ήρθε για να μείνει.

Όπως ίσως έχεις διαπιστώσει κι εσύ, στοιχεία από τα trends του 2000 επιστρέφουν φέτος για να ενσωματωθούν στις μεγάλες τάσεις της χρονιάς. Πριν λίγο καιρό μιλήσαμε για τα κοσμήματα-καραμέλες που επέστρεψαν από τα 90's και αποτελούν ένα από τα πιο hot trend στα αξεσουάρ για το 2021. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μόδα κάνει συνεχώς κύκλους ενώ η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν παύουν ποτέ να λειτουργούν.

Αν κρίνουμε από τις selfie φωτογραφίες των αγαπημένων μας stars (Miley Cyrus, Dua Lipa, Bella και Gigi Hadid, Kaia Gerber και Kendall Jenner) ένα νέο αξεσουάρ έρχεται για να κάνει χαμό αυτή τη χρονιά. Ο λόγος για τα phone charms, δηλαδή τα κρεμαστά διακοσμητικά για το κινητό σου τηλέφωνο.

Αρκετά θυμίζουν κολιέ ή αλυσίδα ενώ άλλα διαθέτουν πολύχρωμα σχέδια, εντυπωσιακά prints και ιδιαίτερες χάντρες που όλες θα θέλαμε να κρεμάσουμε στη συσκευή μας. Μετά από μια σύντομη έρευνα ανακαλύψαμε πως οι celebs ορκίζονται στη μάρκα String Ting που διαθέτει μια τεράστια ποικιλία για αξεσουάρ κινητού. Η τιμή τους ξεκινά από 35 λίρες και μπορεί να ξεπεράσει τις 150 λίρες. Τα καλά νέα είναι πως η εταιρία στέλνει κανονικά τα προϊόντα της με courier στη χώρα μας οπότε μπορείς να πραγματοποιήσεις ανενόχλητη τις αγορές σου.

Δες επίσης: Πολύ διαφορετική η Selena Gomez στη νέα της φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/CNBGsOABJlU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις celebs που έχουν υιοθετήσει το νεό μεγάλο trend μέχρι και σήμερα.

Πηγή κεντρικής: tomatoda_make

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved