Τι είναι το νέο ice cream sandwich inspired trend που κάνει χαμό στο TikTok

To νέο food trend που έχει γίνει viral.

Αν λατρεύεις να βυθίζεις τις πατάτες σου στο σοκολατένιο σου milkshake, παρόλο που οι φίλοι σου σε τρολάρουν για αυτό, έχουμε να σε ενημερώσουμε μετά χαράς, πως είσαι πιο in από ποτέ και οριακά μπροστά από την εποχή σου.

Το ice cream sandwich γνωστής αλυσίδας fast food ήρθε για να μείνει και να αποδείξει ακόμα και στους πιο δύσπιστους, πως ο συνδυασμός αλμυρής και γλυκιάς γεύσης, θα απογειώσει τους γευστικούς σου κάλυκες στα ουράνια. Το νέο περίεργο food trend έχει διχάσει το κοινό του TikTok, ωστόσο τα περισσότερα σχόλια είναι αποθεωτικά.

Ποιο είναι το νέο food trend του TikTok που έχει προκαλέσει πανικό σε όλο τον πλανήτη;

Όπως οι περισσότερες συνταγές που έχουν γίνει viral στο TikTok, έτσι και το συγκεκριμένο ice cream sandwich «γεννήθηκε» από μια...λιγούρα!

«Άξιζε την αναμονή, το ονειρευόμουν καιρό αυτό», ανέφερε η TikToker Kelly Arvan, το «μυαλό» πίσω από το DIY επιδόρπιο του fast-food, καθώς το δοκίμασε για πρώτη φορά. «Είναι αλμυρό, τραγανό, πατατένιο και γλυκό», δήλωσε καθώς ζεστά κομμάτια πατάτας και σταγόνες παγωτού έσταζαν πάνω στην τσάντα της.

Και τώρα που έχεις χρόνο... 5 tips για να κάνεις viral τον λογαριασμό σου στο TikTok

Πολλά είναι τα reaction videos τόσο στο TikTok, όσο και στο YouTube με τους περισσότερους χρήστες να δοκιμάζουν με ενθουσιασμό και έπειτα να αποθεώνουν τον «εγκέφαλο» που συνέλαβε αυτή την ιδέα.

Ελάχιστοι είναι εκείνοι, που το θεωρούν αρκετά παράξενο και σε σπάνιες περιπτώσεις αηδιαστικό, παρόλο που ο συνδυασμός αλμυρού-γλυκού έχει το φανατικό του κοινό εδώ και πολλές δεκαετίες. Παράλληλα, ορισμένοι TikTokers, όπως ο Jordan Howlett, διανθίζουν την αρχική ιδέα, προσθέτοντας παραπάνω υλικά της αρεσκείας τους, λόγου χάρη ζεστά κομμάτια bacon.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved