Το κόλπο του TikTok για να πλανάρεις όλα τα outfits της εβδομάδας

Δες πώς θα οργανώσεις την γκαρνταρόμπα σου ώστε να έχεις έτοιμα όλα τα looks των επόμενων ημερών.

Η ντουλάπα είναι το πρώτο μέρος στο οποίο ανατρέχουμε κάθε πρωί αφού εκεί φυλάσσεται ο πιο πολύτιμος θησαυρός..τα ρούχα μας! Κακά τα ψέματα όλες οι κοπέλες θέλουμε να είναι καθαρή, ευρύχωρη και τακτοποιημένη ώστε να μπορούμε εύκολα να εντοπίσουμε τα αγαπημένα μας fashion items.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό είτε λόγω έλλειψης χώρου είτε λόγω κακής οργάνωσης, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα ένα mini χάος μέσα στο δωμάτιό σου. Πριν ταυτιστείς/απογοητευτείς σου θυμίζουμε πως το TeenQueen.gr είναι εδώ για να σου λύνει κάθε είδους πρόβλημα.

Το κόλπο του TikTok για να έχεις έτοιμα τα outfits των επόμενων ημερών

Το TikTok είναι αναμφίβολα μια από τις πλατφόρμες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και επιρροή στους νέους τα τελευταία χρόνια. Οι χρήστες του app δημοσιεύουν συχνά έξυπνες λύσεις σε θέματα deco και design, τις οποίες μπορείς εύκολα να αντιγράψεις για να μεταμορφώσεις τον χώρο σου.

Πριν λίγο καιρό μια μαμά TikToker δημοσίευσε ένα video στο οποίο μας δίνει τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας. Τι ακριβώς έκανε; Όπως θα δεις κι εσύ στο παρακάτω post η razzi_boo επένδυσε σε μια συρταριέρα από πλαστικά κουτιά, την οποία «έντυσε» με αυτοκόλλητα που ανέγραφαν τις ημέρες της εβδομάδας.

Το συγκεκριμένο hack είναι ό,τι πιο απλό και έξυπνο μπορείς να κάνεις για να ξυπνάς καθημερινά και να βρίσκεις τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις σε χρόνο Dt. Στην αγορά θα βρεις αρκετά πλαστικά κουτιά και συρταριέρες σε προσιτή τιμή ώστε να φτιάξεις τη δικό σου diy stand.

1) PUBLIC

Screenshot-2023-09-26-091512.png

2) ΠΛΑΙΣΙΟ

Screenshot-2023-09-26-091619.png

3) JYSK

Screenshot-2023-09-26-091759.png

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved