6 προϊόντα ομορφιάς που έγιναν viral στο TikTok σε χρόνο dt

Μπορείς να φανταστείς ποια είναι τα top beauty items, σύμφωνα με τη δημοφιλή πλατφόρμα;

Το TikTok είναι η αγάπη που έγινε λατρεία. Είναι η συντροφιά που ψάχναμε όταν βρισκόμασταν έγκλειστες μέσα στο σπίτι στη διάρκεια της καραντίνας και ένας τρόπος να γελάσουμε με την καρδιά μας χάρη στα ξεκαρδιστικά videos που ανέβαζαν οι χρήστες του. Η δημοφιλής πλατφόρμα, όμως, δεν είναι μόνο αυτό…

Είναι και ένας «χώρος» άνθισης και δημιουργίας τάσεων και tips που αφορούν τη μόδα και την ομορφιά. Σίγουρα κι εσύ θα έχεις μπει στη διαδικασία να δοκιμάσεις τα trends και τα hacks που ξεπετάγονται κάθε τρεις και λίγο στο feed σου.

Τα προϊόντα, όμως, που έγιναν viral τα δοκίμασες; Ναι! Όλο αυτόν τον έναν χρόνο φρενίτιδας με το TikTok έχουν υπάρξει κάποια καλλυντικά, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα. Δοκιμάζονται καθημερινά από όλο και περισσότερα κορίτσια και παίρνουν απίστευτες κριτικές.

Είναι super duper beauty items, τα οποία κι εσύ μπορείς να δοκιμάσεις για να γίνεις ακόμα πιο όμορφη. Μιλάμε για μάσκες προσώπου, για υπέροχες mascara, που χαρίζουν ακαταμάχητο βλέμμα, για foundation και για άλλα προϊόντα. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και… κράτα λίγο χαρτζιλίκι για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου. Πάντα το αξίζεις!

Διάβασε ακόμα: Shopping guide: 10 καθαριστικά προσώπου για να έχεις κάθε μέρα πεντακάθαρο δέρμα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved