Amanda Gorman: Η 23χρονη ποιήτρια που βρίσκεται στις σελίδες όλων των περιοδικών

Ένα κορίτσι που εμπνέει πραγματικά με το έργο του.

Η Amanda S. S. Gorman είναι μία Αμερικανή ποιήτρια και ακτιβίστρια. Ανήκει στα κορίτσια εκείνα που σε κάνουν να πιστεύεις πραγματικά ότι θα αλλάξουν τον κόσμο με τις δράσεις τους. Μάχεται ενεργά ενάντια σε θέματα φεμινισμού και ρατσισμού, ενώ έχει εκδώσει ένα βιβλίο ποίησης «The One for Whom Food Is Not Enough» το 2015. Στην ορκωμοσία του Προέδρου των Ηνωμένων Εθνών, Joe Biden, απήγγειλε ένα ποίημα «The Hill We Climb», μιλώντας για την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία όλου του πλανήτη. Να σημειωθεί πως το βιογραφικό της Gorman είναι μεγάλο, αλλά η ίδια είναι μόλις 23 ετών.




Η απόφοιτος του Harvard που έχει κάνει όλον τον πλανήτη να μιλάει για εκείνη, πόζαρε τώρα στον φακό της Annie Leibobitz για το εξώφυλλο της Αμερικανικής Vogue κλέβοντας ξανά τις εντυπώσεις. Για τη φωτογράφιση εμφανίστηκε με ένα ρούχο με σαφή παραπομπή στον Αφρικανικό πολιτισμό, το οποίο, μάλιστα, σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Louis Vuitton, Virgil Abloh.

https://www.instagram.com/p/CNX1HJRFrgY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Gorman εμφανίζεται στις σελίδες διάσημου και γνωστού περιοδικού. Μόλις τον Φεβρουάριο βρέθηκε στο αντίστοιχο τεύχος του Time αναδεικνύοντας περαιτέρω τις ενέργειές της.

https://www.instagram.com/p/CK4HasEFt55/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δες επίσης: Βρήκαμε τα 5 μεγάλα fashion trends της σεζόν που πρέπει να φορέσεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved