Βρήκαμε τα 5 μεγάλα fashion trends της σεζόν που πρέπει να φορέσεις

Οι πιο hot τάσεις της φετινής Άνοιξης.

Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες είχαμε βολευτεί με τις φόρμες, τα κολάν και τα άνετα αθλητικά set. Η πιο ωραία εποχή του χρόνου είναι εδώ όμως για τα καλά κι αυτό αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να ντυθούμε πιο χαρούμενα, στυλάτα και να αφήσουμε στην άκρη τα χοντρά, άχαρα ρούχα.

Όπως κάθε νέα σεζόν έτσι και τώρα περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε όλες τις μεγάλες τάσεις της μόδας που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα. Το μόνο βέβαιο είναι πως όλες θέλουμε να φορέσουμε ό,τι στερηθήκαμε τον προηγούμενο καιρό και να φτιάξουμε υπέροχα, ανοιξιάτικα σύνολα.

Μια ματιά στο Instagram και στα προφίλ των αγαπημένων μας celebs ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ποια trends έρχονται για να μείνουν αυτή τη σεζόν. Αρχικά συναντάμε τα cropped πλεκτά, δηλαδή πουλόβερ και κομψά top που το μήκος τους φτάνει λίγο κάτω από το στήθος. Επίσης πλεκτά ζακετάκια σε έντονα και παστέλ χρώματα θα φορεθούν αυτή την Άνοιξη όσο τίποτα άλλο. Τα παντελόνια καμπάνα επιστρέφουν δυναμικά και κυρίως αυτά με εντυπωσιακά prints.

Γενικά τα ρούχα με σχέδια και διάφορα μοτίβα θα μας απασχολήσουν έντονα. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, τα τσαντάκια ώμου είναι ό,τι πιο hot κυκλοφορεί μαζί με τα πολύχρωμα γυαλιά ηλίου. Την ίδια ώρα βλέπουμε πως τα δίπατα sneakers σε λευκό και μαύρο χρώμα αποτελούν πρόταση όλων των μεγάλων brands για αυτή την Άνοιξη. Ας δούμε όμως τώρα αναλυτικά τα 5 μεγάλα trends αυτής της σεζόν.

1) Πλεκτά

2) High sole sneakers

3) Coloured lens sunglasses

4) Flare pants

5) Matching sets

Δες επίσης: Kaia Gerber: Ποζάρει με μαύρο μπικίνι στο insta και είναι πιο sexy από ποτέ

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @chicisimo

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved