Kylie Jenner: Δεν την έχεις δει ποτέ ξανά με τόσο κοντά μαλλιά (photos)

Νέα αλλαγή στο hair look της έκανε η reality star.

Είναι γεγονός πως οι stars του πλανήτη δεν σταμάτησαν τις μεταμορφώσεις στην εικόνα τους από τη μέρα που ορίστηκε το παγκόσμιο lockdown λόγω κορονοϊού. Θες να είχαν την ανάγκη για μια αλλαγή, θες να ήταν ξέσπασμα στον εγκλεισμό… Άλλη δουλειά δεν έκαναν και άλλαζαν τα μαλλιά τους.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ξεκάθαρα και η Kylie Jenner, η οποία εδώ και έναν χρόνο πειραματίζεται συχνά με τα μαλλιά της. Και τι δεν έχει κάνει! Την είδαμε να βάφει τα μαλλιά της καστανά, να βάζει πολύ μακριά extensions και να τα βγάζει, να εμφανίζεται με καρέ κόκκινα μαλλιά και να γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη ξανθιά.

Σταματημό δεν είχε με λίγα λόγια η star. Και αυτό μας αποδεικνύει με την τελευταία αλλαγή στο hair look της. Η Kylie Jenner πριν μερικές μέρες πόζαρε στο Instagram της με… ολοκαίνουρια μεταμόρφωση. Με μαύρα μαλλιά, αλλά με μήκος που δεν μας έχει συνηθίσει.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Kylie Jenner έχει πιο κοντά μαλλιά από ποτέ. Αλήθεια, εσύ πώς την προτιμάς; Με μακριά ή κοντά μαλλιά; Για δες και αποφασίζεις έπειτα.

Διάβασε ακόμα: Η νέα τάση στο Instagram και το TikTok θέλει να φοράς… strass στα δόντια σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved