Η νέα τάση στο Instagram και το TikTok θέλει να φοράς… strass στα δόντια σου

Αλήθεια, εσύ θα το δοκίμαζες;

Το Instagram και το TikTok έχουν γίνει τα αγαπημένα μας social media τα τελευταία χρόνια. Μέσα από το Instagram παρακολουθούμε καθημερινές στιγμές των φίλων μας, αλλά και πολλών stars, ενώ μέσα από το TikTok γελάμε απίστευτα με τα videos που ανεβάζουν πολλοί χρήστες.

Τα συγκεκριμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν, όμως, κι άλλη χρήση. Μας έχουν χαρίσει άπειρα νέα και tricks για την ομορφιά μας. Πόσες φορές κι εσύ δεν έχεις κάνει scroll κι έχεις ανακαλύψει μυστικά για να κάνεις την τέλεια γραμμή eyeliner ή για να κάνεις πιο σαρκώδη τα χείλη σου;

Η τελευταία τάση, λοιπόν, που ανακαλύψαμε στο Instagram και το TikTok λέει ότι φέτος πρέπει να φορέσεις strass στα δόντια σου. Ναι! Ένα μικροσκοπικό διαμαντάκι στα μπροστινά δόντια σου είναι must, αν θες να λέγεσαι trendy girl. Πρόκειται για μια τάση που πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 (μάλλον ήσουν αγέννητη) και να που τώρα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Θέλουμε την προσοχή σου, όμως! Δεν μπορείς εσύ μόνη σου να κολλήσεις το στρασάκι στο δόντι σου και μην το διανοηθείς καν. Μόνο ένας οδοντίατρος μπορείς να «κοσμήσει» την οδοντοστοιχία σου με strass και μόνο αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος να δοκιμάσεις αυτό το trend.

Επίσης, άπαξ και το πάρεις απόφαση, θα πρέπει να είσαι προσεκτική στο πλύσιμο των δοντιών και να μην τρίβεις σκληρά με την οδοντόβουρτσα το συγκεκριμένο δόντι, ώστε να μην ξεκολλήσει το strass. Ούτε και να τρως πολύ σκληρές τροφές, όπως τα μήλα ή τα παξιμάδια.

Κάνε scroll τώρα στην παρακάτω gallery για να δεις πώς δείχνει το strass στα δόντια και να σκεφτείς αν θα ταίριαζε στην εμφάνισή σου. Ναι, όπως θα δεις, το έχει τολμήσει και η αγαπημένη σου Hailey Bieber!

Διάβασε ακόμα: Το νέο μανικιούρ της Selena Gomez θέλουμε να το κάνουμε αμέσως τώρα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved