Αυτό είναι το αγαπημένο καλλυντικό της Demi Lovato

Ποιο προϊόν ομορφιάς δεν αποχωρίζεται η τραγουδίστρια;

Όλες μας λατρεύουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας, να πειραματιζόμαστε με νέες τάσεις στο μακιγιάζ και να δοκιμάζουμε ολοκαίνουρια προϊόντα ομορφιάς, που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι δεν είναι;

Η κάθε μία, βέβαια, έχει τη δική της beauty αδυναμία. Εσύ, για παράδειγμα, μπορεί να αγαπάς τα βερνίκια νυχιών και να έχεις πολλά στη συλλογή σου. Μια φίλη σου υπάρχει περίπτωση να λατρεύει τα lip gloss ή τις σκιές. Η κάθε μία, εν πάση περιπτώσει, έχει το δικό της φετίχ… ομορφιάς.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την Demi Lovato. Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Μεξικάνικη Vogue πως υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ. Φαντάζεσαι ποιο μπορεί να είναι αυτό; Θα σου το αποκαλύψουμε!

Η Demi, λοιπόν, έχει πάντα μαζί της μια ενυδατική κρέμα με χρώμα (aka BB Cream). Και δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που μιλά για αυτήν την beauty λατρεία της. Το έχει ξανακάνει και το 2018 μιλώντας στο περιοδικό Elle και λέγοντας πως η BB Cream είναι το πιο απαραίτητο καλλυντικό της.

https://www.instagram.com/p/CMyPpZ8B31s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και έχει μια λογική όλο αυτό. Στην ουσία, η Demi Lovato θέλει να είναι ελαφρά βαμμένη στην καθημερινότητά της. Δεν θέλει να επιβαρύνει το δέρμα της με πληθώρα προϊόντων, αλλά ούτε και να είναι εντελώς απεριποίητη. Και η ενυδατική με χρώμα τής δίνει αυτήν την ελαφριά κάλυψη που αναζητά.

Θα μας πεις… Γιατί δεν θέλει να βάφεται; Μα είναι τόσο έντονα βαμμένη στις εμφανίσεις της on stage, στα video clips, που πια την κουράζει το τόσο πολύ make up. Και είναι και λογικό, αν το καλοσκεφτείς. Πάτα το play τώρα στο βίντεο και εστίασε στο 1.00 που λέει για την αγαπημένη της BB Cream. Στην παρακάτω gallery, εμείς βρήκαμε για εσένα πέντε φανταστικές ενυδατικές κρέμες με χρώμα σε πολύ καλές τιμές για να… ακολουθήσεις κι εσύ τη λογική της Demi Lovato. Ανακάλυψέ τις!



Διάβασε ακόμα: Η Billie Eilish έκρυβε τα ξανθά μαλλιά της με περούκα εδώ και πολύ καιρό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved