Η Billie Eilish έκρυβε τα ξανθά μαλλιά της με περούκα εδώ και πολύ καιρό

Για έξι ολόκληρες εβδομάδες μάς παραπλάνησε…

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020, η Billie Eilish είχε δηλώσει πως σκοπεύει να αλλάξει ριζικά το χρώμα μαλλιών της. Και ακριβώς αυτό έκανε στα μέσα Μαρτίου. Αποκάλυψε τα νέα κατάξανθα μαλλιά της, που πολύ μας άρεσαν. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλους τους fans της παγκοσμίως.

Ωστόσο, αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα να ακούσουμε είναι πως αυτή η αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της Billie είχε γίνει έξι ολόκληρες εβδομάδες πριν την αποκάλυψη. Στην ουσία, η 19χρονη τραγουδίστρια όλο αυτό το διάστημα φορούσε περούκα με τα χαρακτηριστικά μαύρα και πράσινα μαλλιά της. Και με το παρακάτω βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, αλλά και σχόλιό της σε αυτό, το επιβεβαίωσε: «Τα μαλλιά μου ήταν ξανθά εδώ και περίπου δύο μήνες», έγραψε η star.



Η hairstylist της Billie Eilish, Lissa Renn, αποκάλυψε σε μία δημοσίευση, την οποία διέγραψε στη συνέχεια από το Instagram, ότι για την προσεκτική μετάβαση της τραγουδίστριας από τα μαύρα μαλλιά με την πράσινη ρίζα στην ανανεωμένη εμφάνισή της χρειάστηκαν περίπου δυόμιση μήνες.

«Η διαδικασία είναι πραγματική όταν την κάνεις σωστά. Έξι εβδομάδες χρειάστηκαν για να βγάλω όλο το μαύρο από τις άκρες των μαλλιών χωρίς να τα καταστρέψουμε, με την Eilish να ακολουθεί ταυτόχρονα ένα αυστηρό πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών που της συνέστησα. Μας άρεσαν πολύ όλα τα στάδια ανοίγματος του χρώματος, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι φωτιά», έγραψε.

Στην παρακάτω gallery θα θυμηθείς τα μαύρα-πράσινα μαλλιά της Billie Eilish, αλλά και το νέο hair look της. Θα δεις, όμως, και τι είπε η hairstylist της για τη νέα μεταμόρφωση της τραγουδίστριας.

Διάβασε ακόμα: Η Zendaya έγινε ξανθιά για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved